Nu mai poate de dorul mamei! Nuami Dinescu, suferință colosală: „Am pus mâna pe telefon să o sun cu apel video…”

Nuami Dinescu (60 ani) și-a iubit nespus mama. Au trecut 3 ani de când mama ei a plecat la ceruri, poate într-un loc mai bun, însă nu își poate stăpâni dorul de ființa care i-a dat viață.

Câteodată aș vrea să-mi mai joace mintea feste, să uit detalii,  să nu-mi mai amintesc emoțiile, înfrigurarea, liniștea atât de nefirească pe care o simțeam după trei săptămâni de speranță și rugăciune de iertare, de nevoie de bunătate divină pentru omul care se pregătea să plece  într-o lume în care a crezut mereu, fără urmă de îndoială, fără teamă, împăcat, liniștit”, a început să povestească Nuami Dinescu.

„Am idolatrizat-o pe mama”

Cunoscuta actriță acceptă cu greu faptul că mama sa nu mai este lângă ea, îi apare mereu în gând și îi vine să o strige și să vorbească adesea cu ea.

Aseară am adormit târziu, mult după miezul nopții, pe la 5 m-am trezit cu amintirile atât de clare și cu imaginile atât de vii, nici nu știu de ce mă mir, au trecut doar 3 ani! Întreb în fiecare zi: "Unde ești, mamă? Pe unde ești?". Din fericire, am avut ceva de filmat, n-am stat acasă să retrăiesc  iar și iar imaginile care, de fiecare dată, din 19 aprilie până în 8 mai se derulează ca într-un film, cu o poveste sfâșietoare, al cărui final nu poate fi modificat.

Copilul din mine știe că atât cât a putut să facă pentru mama lui, a făcut. Am idolatrizat-o pe mama. Poate de aia mi-e și mai greu în perioada asta. 

În toamnă, când am terminat de renovat și pus mobila în bucătărie, am pus mâna pe telefon să o sun cu apel video să-i arăt cum a ieșit. 

M-am uitat mult așa, în gol, în pauze, undeva, în mintea mea parcă o căutăm, undeva, în Univers, printre norii care au ținut atât de mohorât cerul într o zi de 8 mai. 

Mama e magia pe care o face Dumnezeu când ne trimite în lume. Așa cred. Și azi știu că dintre toate mamele din lume, pe mama a ales-o pentru mine, pentru noi patru”, și-a “strigat” actrița suferința.

Nuami Dinescu și-a iubit nespus mama și a fost foarte legată de ea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net