Oana Mizil, mândră până la Dumnezeu și înapoi de fiica sa. Cu ce se ocupă Maria: „Nu am menajat-o deloc!”

#Exclusiv Click!

Oana Mizil (47 de ani) este o mămică mândră! Vedeta nu își mai încape în piele de fericire atunci când o vedete pe micuța sa, Maria (7 ani), că iubește stilul de viață sănătos. Adoră  să facă sport și să aibă o alimentație corectă și echilibrată. Contactată de Click!, afacerista ne-a dezvăluit cum arată majoritatea zilelor din viața micuței.

Oana Mizil și Marian Vanghelie (54 de ani) au o minunăție de copil! Micuța preferă să facă sport atunci când are timp liber și nu este la școală...în loc să se uite la desene animate sau să mănânce multă ciocolată! Ceea ce îi face pe cei doi părinți ai săi fericiți și liniștiți sufletește de prichindica lor.

„Mariei îi place foarte mult sportul, înoată de trei ori pe săptămână în piscina de acasă și de două ori, pe săptămână, merge la tenis, plus că merge și la franceză la meditații. Pasiunea pentru sport o moștenește de la mine. Pe mine de mică părinții m-au dus la tenis, baschet, ski, înot iar eu am ales ce mi-a plăcut. Așa fac și eu cu ea acum.

În prezent și eu fac foarte mult sport. Merg la sală șase zile din șapte și mi s-a modelat foarte frumos corpul, am slăbit destul de mult. Am ajuns la 55 de kilograme, cam așa. Maria mă vede pe mine cu sportul și se ambiționează și ea. Are voință să facă mișcare, plus că îi place mult.

Este un copil sănătos și neînfricat. Nu am menajat-o deloc până acum. A fost crescută cum sunt vichingii. Iarna ea merge cu picioarele prin zăpadă...și nu răcește sau când nici bine nu a venit primăvara Maria trece la tricou, la ținuta de primăvară. Anul ăsta nu mi-a răcit absolut deloc, chiar este un copil sănătos. Plus că mănâncă sănătos, mănâncă foarte multe fructe”, a declarat Oana Mizil pentru Click!

Click! spune

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit, anul trecut, definitiv! Cei doi nu se află la prima abatere în ceea ce privește separarea lor. Asta pentru că, în 2015, fostul primar al Sectorului 5, s-ar fi întors la prima lui soție. Însă, chiar dacă au avut o relație de 11 ani cu urcușuri și coborâșuri, în toată această perioadă cât s-au iubit, afacerista și-a susținut necondiționat partenerul de viață și bărbatul cu care are o fetiță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net