Oana Mizil, surprinsă de paparazzi într-o formă de de zile mari. Așa a ajuns la 54 de kilograme! „Toată familia face...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nu ai zice că anul viitor Oana Mizil trece de 50 de ani! Fosta politiciană a ajuns la 54 de kilograme și arată foarte sexy în echipamentul mulat de sport. Își face rutina de alergare în parc în fiecare dimineață, iar reporterii Click! au surprins-o pe frumoasa brunetă în parcul Herăstrău, după două ture care însumează 12 kilometri. Niciun semn de oboseală!

Oana Mizil, surprinsă cu fiica ei în Herăstrău. foto: Click!
Oana Mizil, surprinsă cu fiica ei în Herăstrău. foto: Click!

Peste Oana Mizil ai putea spune că timpul se încăpățânează să treacă. Ar face invidioasă orice femeie având în vedere că nu are un fir de păr alb și prin urmare nici nu se vopsește, iar fața ei e perfectă, fără niciun rid, în ciuda faptului că pe data de 11 august se pregătește să serbeze vârsta de 49 de ani.

Da, anul viitor schimbă prefixul vârstei, și a spus în mai multe interviuri că nu face tratamente costisitoare pentru față și injectări, iar părul ei este natural fără picătură de vopsea. Motivul este gena bună, iar mama ei este o dovada vie! Și, am mai adăuga noi, și rutina de îngrijire pe care o are pentru că de ani buni Oana nu se dezice de sport zilnic și masaj, la care se adaugă și alimentația corectă.

Reporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe fosta politiciană în parcul Herăstrău în timp ce alerga, alături de fiica ei, Maria, căreia, se pare că i-a transmis pasiunea pentru sport. Acum cele două se întrec la mișcare: mami aleargă, fetița pedalează la bicicletă! Amândouă îmbrăcate corespunzător, în echipamente sportive, și chiar și în aceeași culoare, au dat două ture de parc, adică vreo 12 kilometri.

Pe chipul Oanei după cum se poate observa, nu există nicio o urmă de oboseală, semn că s-a împrietenit foarte bine cu sportul. Este tonifiată, și vizibil mai slabă, iar costumul mulat îi scoate formele rotunde în evidență.

Oana Mizil își serbează ziua departe de țară

După această rutină care presupune pilates, kickboxing, alergări, dar și dietă pentru că este foarte atentă la ce mănâncă, fosta soție a lui Marian Vanghelie a ajuns la 54 de kilograme. Și nu se oprește aici!

Vreau să mai slăbesc încă două kilograme, până la ziua mea de naștere, adică peste o lună și un pic. 52 de kg este greutatea mea ideală pe care am avut-o dinainte de a rămâne însărcinată cu Maria. Da, fac aproape zilnic două ture de parc. O tură o fac în 36 de minute, și mă acompaniază și Maria pe bicicletă. Să știți că nici mama nu e străină de sport. Vine și ea în parc și face mișcare cu noi. Mă bucur că suntem  toate pe aceeași lungime de undă și că avem pasiuni comune. Chiar sunt un om super liniștit și fericit acum”, a declarat, pentru ziarul Click!, Oana Mizil.

O fotografie, 3 generații: Oana Mizil, cu mama și fiica. foto: arhivă personală
O fotografie, 3 generații: Oana Mizil, cu mama și fiica. foto: arhivă personală

Aniversarea ei va fi una specială la care sunt invitați doar cei care i-au stat în preajmă în ultima perioadă și va fi o surpriză pentru toți, pentru că petrecerea se va ține departe de țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
violeta banica jpg
banner oana roman doliu png
Mario Fresh și Alexia Eram
valeriu gheorghita jpeg
razvan si irina fodor
banner Mădălina Pamfile
iulia si mihai albu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net