Oana Moșneagu a făcut petrecerea burlăcițelor la Roma! Vlad Gherman s-a distrat cu baieții în Amsterdam! „Pierdut logodnică…”

Ultima actualizare:

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au petrecut câteva zile departe unul de celălalt, la două săptămâni după cununia civilă. Motivul?! Cei doi soți s-au despărțit pentru a face petrecerea burlacilor, respectiv pe cea a burlăcițelor. Vlad a petrecut câteva zile cu băieții la Amsterdam, iar Oana a mers cu fetele la Roma.

Vlad Gherman a „paralizat” de frig la Amsterdam 

Vlad Gherman a plecat să facă petrecerea burlacilor înaintea proaspetei sale soții, Oana Moșneagu. Actorul și-a organizat o excursie în Amsterdam, împreună cu prietenii săi cei mai apropiați. 

Băieții s-au distrat pe cinste în Olanda, au dat petreceri pe care nu le vor uita prea curând, dar frigul le-a cam dat de furcă și le-a înghețat sângele în vene. 

Vlad s-a întors din mica lui escapadă luni, dar a găsit casa goală. Oana era deja în Roma și se distra de minune alături de prietenele ei. 

Oana Moșneagu: „Patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez”

Actrița din serialul „Lia” a ales, la rândul ei, Italia, pentru petrecerea burlăcițelor. Și-a luat câteva prietene foarte bune cu ea, printre care și pe colega de la filmări, Mara Oprea, și au mers să viziteze Roma și să facă ceva shopping.

Oana a postat imagini edificatoare de la petrecerea burlăcițelor, însoțite de un mesaj cât se poate de emoționant. 

„Știți ce înseamnă <<să fii toată un zâmbet>>? Cam așa am fost eu alături de fetele mele. Am avut parte de patru zile așa cum nici n-aș fi putut să mi le imaginez. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele și pentru toate momentele.

Pentru fiecare zâmbet, îmbrățișare, fiecare fredonare pe <<Se mărită Oanaaa>>, fiecare <<cum vrei tu, e weekendul tău, e despre tine>>, <<mergem unde vrei tu>>, <<te îmbrăcăm noi>>. 

Și, apropo de ultima parte, fetele mele m-au îmbrăcat pt party, o să fac un reel să vă arăt cât de fuuuun (n.r. distractiv) a fost la cumpărături.

Sunt recunoscătoare pentru că le am în viața mea. Și pentru acest weekend plin de bucurie. Să ne rămână în suflet o viață, alături de multe altele asemenea pe care de-acum ne propunem să le adunăm în fiecare an. Vă iubesc, gagici. Vă mulțumesc”, a scris Oana, pe pagina ei de socializare.

Vlad i-a făcut o surpriză Oanei și a așteptat-o pe frumoasa lui soție la aeroport cu o pancartă în mâini, pe care scria: „Pierdut logodnică în Roma… Răspunde la numele dna Gherman”

În urmă cu doar 2 săptămâni, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut cununia civilă. Nunta celor doi este programată pe data de 2 iunie, în același loc unde s-au căsătorit Gina Pistol și Smiley.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net