Oana Roman a făcut anunțul trist: a murit! Vedeta are sufletul sfâșiat de durere: „A plecat în somn”

Momente grele pentru Oana Roman (47 de ani). Vedeta a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, fiind la un pas de a izbucni în lacrimi, anunțând că și-a pierdut cel mai bun prieten. Bubble, patrupedul familiei, a încetat din viață.

Oana Roman este în doliu. Bubble, cățelușul său, s-a stins din viață / Foto: Instagram
Oana Roman este în doliu. Bubble, cățelușul său, s-a stins din viață / Foto: Instagram

Una dintre cele mai cunoscute vedete românești, Oana Roman (47 de ani), fiica lui Petre Roman, este în doliu. Vedeta este în suferință, după pierderea celui mai bun prieten, unul dintre cățelușii săi, Bubble, care astăzi s-a stins din viață. Bubble era sufletul familiei, voioșia, bucuria și cel mai bun prieten al Oanei Roman, cel care a stat lângă ea 12 ani.

Fiica lui Petre Roman a publicat pe rețelele de socializare, unde este extrem de activă, ținându-și fanii la curent cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, un mesaj emoționant în care împărtășește cu urmăritorii cumplita veste.

Oana Roman, devastată de durere

„După 12 de ani în care a oferit cea mai pură iubire, cea mai loială prietenie și mi-a fost prieten, companion în cele mai grele momente, iubitul meu Bubble a plecat în Rai. A plecat liniştit, în somn, dar fără ca eu să fiu lângă el ca să-mi pot lua adio. S-a gândit că probabil despărţirea ar fi fost prea grea. Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare. Drum bun în Raiul căţeilor minunaţi, iubirea mea!”, este mesajul scris de Oana Roman, la postarea pe care a făcut-o pe Instagram, la secțiunea InstaStory, însoțit de o poză cu micul patruped.

Internauții au luat-o la rost

Pe lângă că trece prin momente cumplite, vedeta nu este lăsată să sufere în pace, și asta pentru că internauții au luat cu asalt postarea ei, lăsând o grămadă de comentarii răutăcioase.

Cei din mediul online au luat-o la rost pe Oana Roman / Foto: Instagram
Cei din mediul online au luat-o la rost pe Oana Roman / Foto: Instagram

„Doamne! Fata asta nu mai termină cu tâmpeniile? Vreun purice sau gândac de bucătărie nu i-a murit? Mai bine avea grijă de mama ei! Ești stupidă, Oana!”, „Toate durerile le postează”, „După mamă nu erai așa de devastată!”, „Doamne! Ai milă de noi! Dar de când animalale de companie când mor ajung în Rai??? Doamne iartă-mă, bine că la judecata de apoi Dumnezeu nu îl judecă pe câine!!!, sunt doar câteva dintre comentariile celor din mediul online.

În răspuns, Oana Roman a publicat, la rândul său, tot pe Instagram, la secțiunea InstaStory, comentariile internauților (vezi mai sus), cu mesajul: „Da, unii oameni sunt doar forme de viață. Nu suflete, nu ființe. De aceea iubesc câinii cu patimă. Ei nu sunt capabili de atâta ură și josnicie”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Tănase
image png
cher alexander edwards jpg
banner dive png
Banner Ștefan Bănică
banner rita mureșan png
dana rogoz (1) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net