Oana Roman dă de pământ cu cei care o acuză că și-a „abandonat” mama într-un azil: „Pentru cei care au tupeu...”

Oana Roman este în continuare aspru criticată pentru faptul că a decis să-și ducă mama la un centru de îngrijire a bătrânilor, care se ocupă de ea pe cât de bine se poate. Internauții o acuză pe vedetă că și-a abandonat mama, iar aceste afirmații o deranjează enorm pe Oana.

Oana și Mioara Roman / foto: Instagram
Oana și Mioara Roman / foto: Instagram

Fiica Mioarei Roman s-a săturat până peste cap ca oamenii să vorbească și să o critice în necunoștință de cauză. Chiar dacă mama ei locuiește într-un azil care îi îndeplinește nevoile, vedeta petrece destul de mult timp cu ea și o vizitează ori de câte ori are ocazia. 

Oana Roman: „Pe toate le-am dus și le duc singură” 

În timp ce oamenii din spatele telefonului mobil o critică și o trag la răspundere pentru acțiunile sale, Oana Roman le închide gura. Tranșantă și fără prea multe ocolișuri, fiica lui Petre Roman a mărturisit că mama ei locuiește într-un centru special din cauza faptului că nu i-a mai permis starea de sănătate să fie tratată acasă. 

Deși nu mai împart aceeași locuință, Oana și Mioara Roman petrec destul de mult timp împreună. Aceasta are grijă ca mamei ei să nu-i lipsească nimic, transmițându-le, totodată, celor de acasă faptul că eforturile pe care le-a depus pentru binele persoanei care i-a dat viață sunt știute și îndurate doar de către ea. 

Oana Roman s-a săturat de critici / foto: Instagram
Oana Roman s-a săturat de critici / foto: Instagram

„Pentru cei care au tupeu să spună că eu am abandonat-o pe mama. Atât cât s-a putut a avut activități curente la fel ca întotdeauna. Fix acum un an eram cu ea în oraș la cafea. Acum nu se mai poate, dar tot ieșim la cafea pe terasă acolo unde este acum.

A stat cu mine în casă atât cât s-a putut, casă pe care am cumpărat-o special pentru ea ca să avem loc toți. Totul am făcut singură! Tot suportul pentru ea cu mutatul, boala, pe toate le-am dus și le duc singură, fără să cracnesc și fără să mă plâng”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net