Oanei Roman nu-i mai vin rochiile! Cât a putut să slăbească: „Jumătate dintre ele trebuie să le dau!”

#Exclusiv Click!

Oana Roman a slăbit enorm și acum o parte din rochii i-au rămas largi! Vedeta s-a apucat de curățenia de primăvară prin garderobă. A scos de prin cutii hainele de vară și a constatat că este nevoită să dea aproape jumătate din ele!

Oana Roman (46 de ani) are acasă, la etaj, o cameră întreagă pe care o folosește pe post de dressing. Vedeta s-a apucat, zilele acestea, dacă tot s-a încălzit vremea de afară, de făcut curățenie prin garderobă. A scos cutiile cu haine de vară de la naftalină, pentru a le tria.

Cert este că Oana a slăbit peste 20 de kilograme, iar rochiile de vară i-au rămas largi. Plus că fiica lui Petre Roman își achiziționează, constant, cele mai noi și mai în trend modele de la magazinul on-line de haine de care se ocupă și acum, chiar dacă s-a despărțit de Marius Elisei.

Oana Roman și-a făcut curat în garderobă! „Am două cutii imense de dat! “

Oana a trecut la despachetarea hainelor de vară pe care le avea depozitate în patru cutii imense și a constat că are de muncă, nu glumă. Trebuie să dea cam jumătate dintre acestea!

Am început despachetarea hainelor de vară. Patru cutii cu rochii! Trebuie să dau probabil jumătate dintre ele.

Am reușit să aranjez o parte dintre hainele de vară. Peste jumătate trebuie călcate și cam 30 la sută sunt bune de dat.

Am două cutii imense pline de rochii și de haine pe care nu le mai port. Cred că am peste 30 de rochii, sacouri și geci, și multe altele. Și tot mi-au rămas enorm de multe.

O să fac și un shop my closet, dar când o să am putere să fac și coletele”, a povestit Oana, ea fiind deja depășită de situație.

De altfel, și în ceea ce privește întreaga casă, Oana a declarat că se descurcă greu când vine vorba de curățenie. A apelat chiar la o firmă care să o ajute și tot nu face față.

Gândește-te cum e numai să faci curat într-o astfel de casă! Am angajat o firmă care vine să-mi facă curățenie generală. Păi, au venit patru femei și nu le-a ajuns o zi!”, a dezvăluit fiica lui Petre Roman, pentru Click!

Cât a slăbit după despărțirea de Marius Elisei? „Îmi este foarte bine așa!"

Oana Roman (46 de ani) a slăbit spectaculos după despărțirea de Marius Elisei.

Fiica lui Petre Roman a topit în ultimii ani în jur de 20 de kilograme, cu ajutorul procedurilor estetice non-invazive regulate, dar și al fastingului intermitent, la care a mai adăugat și ceva ceaiuri pentru slăbit.

Oana a povestit fanilor în ce constă dieta pe care o urmează. Fastingul intermitent presupune o pauză de 12 ore între masa de seară și prima masă din ziua următoare. În plus, vedeta a dezvăluit că nu mănâncă niciodată mai devreme de ora 13.00, iar când face acest lucru preferă să consume doar o gustare, precum: un un covrig, o banană sau un simplu baton proteic.

Cât despre viața sentimentală, îmi este foarte bine așa, singură. Sunt ok acum, sunt zen. Sunt foarte bine cu mine, cu viața mea și foarte liniștită. Cumva am devenit mai înțeleaptă și foarte bine așezată în viața mea”, ne-a spus Oana, la ultimul eveniment monden la care a participat.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar pe 15 februarie 2021. După două luni, cei doi s-au împăcat. Despărțirea s-a produs, din nou, anul acesta, în luna  februarie, atunci când Marius a părăsit vila din Tunari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net