Oana Roman, primul mesaj după ce și-a înmormântat mama. Ce a transmis vedeta: „Mulțumesc pentru...”

Oana Roman a transmis primul mesaj către fani, la o zi după ce a înmormântat-o pe mama sa, Mioara Roman. Vedeta a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare unde mulțumit tuturor celor care au sprijinit-o în aceste momente cumplite de durere. Oana a mai mărturisit că toată această susținere înseamnă mult pentru ea și o ajută să treacă mai ușor peste pierderea celei care i-a dat viață.

Oana Roman, primul mesaj după ce și-a înmormântat mama
Oana Roman, primul mesaj după ce și-a înmormântat mama

Oana Roman, primul mesaj după ce și-a înmormântat mama

Familia și prietenii Mioarei Roman au trăit o zi plină de tristețe în data de luni, 26 februarie, când a avut loc ceremonia de înmormântare. Fosta soție a lui Petre Roman a fost însoțită în ultimul său drum către Cimitirul Reînvierea, după oficierea slujbei la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la această biserică în ziua precedentă, unde un sobor alcătuit din patru preoți a oficiat slujba pentru fosta soție a lui Petre Roman.

Slujba religioasă desfășurată la biserică a fost condusă de un grup de patru preoți și a durat mai bine de o oră. Împreună cu membrii familiei și prietenii, numeroase persoane au dorit să aducă un omagiu final Mioarei Roman. 

Oana Roman și-a găsit puterea de a continua în fiica sa. Isabela este cea care mereu i-a dat voință și curaj să treacă peste toate încercările vieții. Oana Roman și-a iubit enorm mama și nu ezita niciodată să o laude și să recunoască cât de multe a învățat de la ea și cât de mult a spirijinit-o. Amintirile dor toate și poate cel mai tare îi vor lipsi sfaturile pline de înțelepciune pe care le primea de la mama sa. După ziua de ieri, Oana Roman nu a mai avut putere să vorbească cu nimeni și s-a refugiat în liniștea casei sale, alături de micuța Isabela care îi alină durerea.

Astăzi însă, vedeta a avut putere să transmită pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant în care le mulțumește tuturor celor care i-au fost și îi sunt alături în aceste momente de cumplită suferință.

image

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral.

Mulțumesc celor care au venit să își ia rămas bun de la mama.

Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama.

Mulțumesc că am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea.

Mulțumesc Gabriela pentru tot și pentru profesonalismul tău desăvârșit.

Mulțumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi aș fi fost acum singură pe lume.

Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri.

Mulțumesc Părintelui Cărămizaru, Părintelui Gheorghe și tuturor celor 8 preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujbă pentru mama.

Mulțumesc MAMA pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje și simt liniște, pace și iubire.

O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”, a transmis Oana Roman pe InstaStory.

În noaptea de 22 spre 23 februarie, Mioara Roman s-a stins din viață la azilul din Snagov, acolo unde se afla internată de mai mulți ani și beneficia de îngrijirea adecvată nevoilor sale. Din păcate, socotelile cu viața le-a încheiat la vârsta de 83 de ani, în timpul unui stop-cardiorespirator survenit în timpul somnului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net