Ce nu s-a văzut la înmormântarea Mioarei Roman! Gestul emoționant făcut de Oana Roman pentru fiica sa. VIDEO

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Luni, 26 februarie, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum de către sute de oameni care au dorit să îi aducă un ultim omagiu. Înmormântarea a avut loc la Cimitirul Reînvierea, iar un gest emoționant făcut de Oana Roman a ieșit în evidență. Uite ce nu s-a văzut la înmormântarea Miorei Roman.

Gestul emoționant făcut de Oana Roman pentru fiica sa
Gestul emoționant făcut de Oana Roman pentru fiica sa

Ziua de luni, 26 februarie, a fost una plină de durere pentru familia și prietenii Mioarei Roman. Fosta soție a lui Petre Roman a fost condusă pe ultimul drum la Cimitirul Reînvierea, unde a ajuns după slujba oficiată la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. Trupul Mioarei Roman a fost depus duminică la această biserică, unde un sobor format din patru preoți a ținut slujbă pentru fosta soție a lui Petre Roman.

Nenumărate personalități marcante din țara noastră au mers la priveghiul Mioarei Roman, printre acestea numărându-se și fostul ei soț, Petre Roman, cât și fostul Președinte al României, Traian Băsescu.

Oana Roman, gest emoționant la înmormântarea mamei sale

Atunci când sicriul mamei sale a ajuns la cimitir, Oana Roman, cuprinsă de durere, și-a căutat fiica, pe Isabela, prin mulțimea adunată în jur. Atunci când a găsit-o, Oana Roman a mers imediat la aceasta și a pupat-o. Gestul emoționant a fost surprins de reporterul Click!.

Mioara Roman a fost înmormântată în cavoul familiei sale, unde se află și tatăl ei, Ion Georgescu. De asemenea, sicriul în care trupul acesteia se odihnește este tot unul alb, la fel și florile comandate pentru înmormântare. Coliva a fost adusă de către Gabriela Lucuțar, fiind ornată cu o foiță de aur cât și cu o cruce din perle de 24 de K.

Un sobor format din 4 preoți au oficiat slujba de la biserică, ce a durat mai bine de o oră. Alături de rude și de prieteni, zeci de oameni au dorit să aducă un ultim omagiu Mioarei Roman, pe care au însoțit-o către locul de odihnă.

Odată ajuns la cimitir, sicriul a fost însoțit tot timpul de către Oana Roman și de către fiica ei, Isabela. Atunci când mama ei a fost coborâtă în groapă, Oana Roman a izbucnit în lacrimi de durere, fiind copleșită de emoții. Fiica Catincăi, Calina, nu a luat parte la înmormântarea bunicii ei.

Acum, Mioara Roman își va petrece somnul de veci în cavoul familiei sale de la Cimitirul Reînvierea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez