Primele imagini cu Oana Roman, întoarsă de urgență din vacanță pentru înmormântarea Mioarei Roman. Vedeta, sfâșiată de durere

#Exclusiv Click!

Oana Roman a ajuns, în urmă cu câteva ore, în țară! Fiica lui Petre Roman se afla într-o vacanță, împreună cu fiica sa Isabela, în Egipt, atunci când a primit vestea morții mamei sale, Mioara. Oana s-a urcat în primul avion de urgență și a ajuns acasă. Paparazzii Click! au surprins primele imagini cu fiica lui Petre Roman, în doliu!  

Oana Roman a ajuns de urgență în țară și se pregătește de funeraliile mamei sale, Mioara, decedată vineri 23 februarie, la ora 1 noaptea. 

Oana se afla în vacanță în Egipt, împreună cu fiica ei, Isabela, iar vestea morții mamei sale a căzut ca un trăsnet. La prima oră a dimineții, Oana și-a făcut bagajele și a luat primul avion spre țară, unde a fost așteptată de sora sa, Catinca, pentru a începe pregătirile pentru înmormântare

„O aștept pe Oana să vină…”, ne-a mărturisit Catinca Roman, înainte ca Oana sa ajungă în țară. 

Oana Roman a ajuns acasă de urgență! Este îmbrăcată în haine de doliu

Fiica lui Petre Roman a făcut doar două ore și jumătate cu o cursă de Hurghada-București, iar în jurul orei 14 a aterizat pe aeroportul Otopeni. 

De la aeroport, Oana și fiica ei au urcat în primul taxi ieșit în cale și au demarat în grabă spre vila vedetei din Tunari, Ilfov. 

Fotoreporterii Click! au surprins, în jurul orei 15.00, primele imagini cu Oana Roman, în doliu, în momentul în care aceasta a ajuns împreună cu fiica ei la impozanta vilă. 

Oana și fiica ei, Isabela, au coborât din taxi, vedeta fiind ajutată de către șofer cu bagajele. 

Oana era îmbrăcată predominant în negru. Și-a pus o pereche de colanți și un sacou negru și și-a legat părul într-o coadă, la spate. 
Cămașa Oanei era, însă, de culoare albă. Vedeta a fost plecată în Egipt unde se recomandă haine albe, cu mâneci lungi, care să te ferească de soare. 

banner gabriela Lucutar png

Oana a pregătit înmormântarea mamei sale cu Gabriela Lucuțar, de la sfârșitul anului trecut

Oana a fost prevăzătoare și a stabilit toate detaliile înmormântării mamei sale, în urmă cu câteva luni, când Mioara Roman a ajuns din nou la spital.

Oana a desemnat-o pe prietena ei, Gabriela Lucuțar, să se ocupe de funeralii. 

Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. 

Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a dezvăluit Gabriela Lucuțar, pentru Click!

Mioara Roman s-a stins din viață, în noaptea de 22 spre 23 februarie, la ora 1.00, la azilul din Snagov, acolo unde era internată de mai multă vreme.

Fosta soție a lui Petre Roman a suferit un stop cardio-respirator, chiar cu două luni înainte de a împlini 84 de ani, și medicii nu au mai putut să mai facă nimic de această dată pentru a-i salva viața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez