Care a fost ultima dorință a Mioarei Roman. Oana Roman i-a îndeplinit-o: „Azi mama a dorit să ...”

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, noaptea trecută, la căminul de bătrăni de la Snagov, unde locuia de ceva vreme. Din păcate, deși fiica ei, Oana Roman, a luptat pentru mama sa până în ultima zi, nu a putut să îi fie alături în ultimele clipe de viață. Însă, vedeta avut grijă să-i îndeplinească acesteia ultima dorință.

Care a fost ultima dorință a Mioarei Roman / foto: Arhiva Click!
Care a fost ultima dorință a Mioarei Roman / foto: Arhiva Click!

Vestea că Mioara Roman s-a stins din viață noaptea trecută, cu doar două luni înainte să împlinească vârsta de 84 de ani, în somn, în urma unui stop cardio-respirator, la căminul de bătrăni de la Snagov, unde locuia de ceva vreme, a venit ca un cutremur atât pentru familie, cât și pentru români. Această veste a întristat-o extrem de rău pe Oana Roman, mai ales că nu a putut să îi fie alături în ultimele clipe de viață.

Din nefericire, pierderea mamei sale a venit chiar în momentul în care Oana și fiica sa se aflau în vacanță în Egipt, dar își vizitase mama la centrul pentru vârstnici unde aceasta locuia de mult timp la începutul lunii februarie. Atunci, vedeta a publicat ultima fotografie alături de femeia care i-a dat viață. Mai mult decât atât, aceasta i-a îndeplinit și ultima dorință.

Oana Roman i-a îndeplinit ultima dorință

Oana a îndeplinit ultima dorință a mamei sale / foto: Instagram
Oana a îndeplinit ultima dorință a mamei sale / foto: Instagram

Oana Roman i-a ținut adesea pe fani la curent cu starea de sănătate a mamei sale, iar printre unele dintre cele mai dragi momente alături de aceasta s-a numărat și o fotografie cu Mioara Roman, în scaun cu rotile, de la cafeneaua azilului, ultima ei dorință a fost de a petrece timp cu fiica ei, lângă șemineu:

„Azi mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu. E semn bun că e în formă din ce în ce mai bună”, scria Oana Roman, pe pagina sa personală de Instagram, în urmă cu trei săptămâni.

Oana Roman a fost cea care a anunțat trecerea în neființă a mamei sale, printr-un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net