Oana Roman, distrusă de durere la înmormântarea mamei sale, Mioara! Sute de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu la cimitir

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mioara Roman a fost condusă luni, 26 februarie, pe ultimul drum, în lacrimi de către familie și apropiați. Fosta soție a lui Petre Roman a fost înmormântată la Cimitirul Reînvierea, în cavoul familiei. 

Luni, 26 februarie, ne-am luat “Adio!” de la Mioara Roman! Fosta soție a lui Petre Roman a fost condusă pe ultimul drum cu mare fast, după cum Click! a anunțat, în premieră, chiar în ziua decesului Mioarei Roman. 

Mioara Roman își va dormi somnul de veci la Cimitirul Reînvierea, acolo unde a fost dusă după ultima slujbă, oficiată la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou. 

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus încă de duminică, 25 februarie, la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, acolo unde, un sobor de patru preoți a oficiat o ultimă slujbă pentru fosta soție a lui Petre Roman. 

Colivă cu foiță de aur, adusă de Gabriela Lucuțar

Pregătirile pentru înmormântare au început, încă de dimineață, la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Capitală. 

Click! a dezvăluit, încă de zilele trecute, că Oana Roman i-a cerut Gabrielei Lucuțar o înmormântare fastuoasă pentru mama ei. 

Sicriul în care se odihnește trupul neînsuflețit al defunctei este alb, iar florile comandate pentru înmormântare au fost toate albe. 

Toți cei care au venit să-și ia rămas bun de la Mioara, au adus coroane cu flori albe.

Gabriela Lucuțar a fost surprinsă, de paparazzi Click!, aducând coliva pentru înmormântare, care era ornată cu foiță de aur și pe care trona o cruce realizată din perle de 24 de K.

„Oana și-a dorit o înmormântare fastuoasă pentru mama ei, pe măsura personalității ei. Am pregătit ce e mai bun pentru ea!”, ne-a spus Gabriela Lucuțar, cea care a organizat funeraliile. 

Coroana din zambile albe, adusă de Traian Băsescu, a însoțit sicriul Mioarei Roman, pe ultimul drum! „Cu respect…”

Zidurile de la ușa bisericii au fost înțesate de coroane, aduse cu o zi în urmă la priveghi. 

Printre acestea, a sărit în ochi coroana trimisă de fostul președinte  Traian Băsescu,realizată din zambile albe! 

„Cu respect, Traian Băsescu”, era scris pe coroana de flori, adusă la priveghi.

Gestul lui Băsescu a fost unul surprinzător, căci fostul președinte a fost cel care a evacuat-o pe Mioara Roman din casa din Primăverii, unde a locuit timp de 22 de ani. 

Printre personalitățile care au venit, la priveghi, ca să-i aducă un ultim omagiu Mioarei Roman și să-i aducă flori s-au numărat fostul soț, Petre Roman, dar și Mihai Mitoșeru, bun prieten și fost coleg de școală cu Oana Roman.

Pepe a ajuns la Cimitirul Reînvierea!

În timp ce părinții lui Pepe au mers la slujba de la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, solistul s-a dus direct la Cimitirul Reînvierea, unde a fost înmormântată Mioara Roman.

În așteptarea cortegiului funerar, Pepe a aprins o lumânare la unul dintre morminte. 

Mioara Roman, înmormântată în cavoul familiei!

Mioara Roman își va dormi somnul de veci în cavoul familiei sale, de la Cimitirul Reînvierea, acolo unde se odihnește și tatăl său, Ion Georgescu. 

Sute de oameni s-au strâns, încă de la prânz, la Cimitirul Reînvierea pentru a asista la funerariile fostei soții a lui Petre Roman.

Petre Roman a lipsit de la slujbă și de la cimitir 

Slujba de la biserică a durat mai bine de o oră și a fost oficiată de un sobor format din patru preoți. Biserica s-a dovedit a fi neîncăpătoare, căci și aici zeci de oameni au venit să-și ia bun rămas de la Mioara Roman. 

Petre Roman nu și-a făcut apariția la slujbă, ci doar la priveghi, când a venit cu un buchet de flori albe să-și ia “Adio” de la fosta soție. 

Cortegiul funerar cu corpul neînsuflețit al Mioarei Roman a ajuns la Cimitirul Reînvierea, în jurul orei 15. Preoții au cântat “ Veșnica pomenire” , încă o dată în timp ce sicriul era scos din mașină. 
Oana Roman și fiica ei, Isabela, au stat lângă sicriu până ce acesta a fost coborât în cavoul familiei.

Oana Roman, răpusă de durere când și-a băgat mama în mormânt 

La cimitir, Oana Roman și fiica ei, Isabela, au fost nedezlipite de sicriul Mioarei până ce acesta a fost coborât în cavoul familiei. 

Oana a izbucnit în lacrimi de durere, când sicriul a fost coborât în groapă. Calina, fiica Catincăi, nu a participat la înmormântarea bunicii sale. 

Mioara Roman își va dormi somnul de veci în cavoul familiei sale, de la Cimitirul Reînvierea, acolo unde se odihnește și tatăl său, Ion Georgescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez