Petre Roman, distrus de moartea fostei soții! Ireal ce s-a întâmplat la priveghi: „Nu cred că era pregătit pentru asta”

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus astăzi, 25 februarie, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, acolo unde mâine va avea loc și slujba de înmormântare. Cei dragi au venit să-i spună „adio” și să-i aducă un ultim omagiu, iar fostul soț, Petre Roman, a fost primul care a ajuns la priveghi. Bărbatul, vizibil marcat de moartea acesteia, nu a putut să privească sicriul în care își doarme somnul de veci.

Petre Roman a mers la priveghiul fostei soții / foto: Click!
Petre Roman a mers la priveghiul fostei soții / foto: Click!

Mioara și Petre Roman au fost căsătoriți vreme de mai bine de trei decenii, iar divorțul a fost un moment greu, mai ales că fostul premier al României a fost singura iubire a Mioarei. Aceasta s-a stins din viață în azilul din Snagov în care se afla, lăsând multă durere în sufletele celor care au făcut parte din viața ei.

Petre Roman, dărâmat de moartea Mioarei. Nu a putut să o privească pentru ultima dată 

Oana și Catinca Roman traversează cea mai dificilă perioadă din viața lor, surorile reprezentând un adevărat sprijin una pentru cealaltă. Prezența la priveghi a lui Petre Roman a fost benefică pentru cele două, după cum declară Gabriela Luțucar

„Oana și Catinca s-au bucurat foarte mult că a reușit să vină (n.r. Petre Roman). Au plâns, s-au îmbrățișat, a fost un moment unic. Capacul este închis. Ea este foarte frumoasă. Domnul Petre Roman nu știa dacă se se uite, să nu se uite, să o privească, și a hotărât ca în acest moment să nu se uite. Se vedea că e un moment greu pentru dânsul. Așteaptă momentul ca probabil mâine să o vadă, nu cred că era pregătit pentru asta”, a spus Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de funeraliile Mioarei Roman, pentru Antena 3.

Petre Roman: „S-a chinuit mult cu boala ei”

Contactat de Click! la scurt timp după moartea fostei soții, Petre Roman a avut doar cuvinte de laudă la adresa femeii cu care și-a petrecut aproape jumătate din viață. 

Este regretabil. Mioara a fost un om care a suferit mult din cauza acestei boli păcătoase. Acum cred că este mai ușor în momentul acesta fiindcă s-a chinuit mult cu boala ei. A fost un om cult, inteligent și foarte bun la suflet care și-a oferit ajutorul celor care aveau nevoie. Eu cred că sunt foarte mulți oameni, mai ales tineri care au deprins multe lucruri de la Mioara.”, a declarat Petre Roman în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Captură de ecran 2024 05 15 202609 png
image
image
image
image
image
image
cub dana marijuana png
andreea marin facebook jpg
casa piersic cluj jpg
image png
banner cristina spatar png
image png
image png
index (24) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net