Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Durere fără margini la priveghiul regretatei Mioara Roman. Fetele, Oana și Catinca, au vărsat lacrimi la catafalcul mamei lor. Fostul premier, Petre Roman, a venit să-i aducă un ultim omagiu celei care i-a fost soție timp de 34 de ani, cu un buchet de flori albe. 

Sicriul alb cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost adus la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou pentru ultima slujbă, duminică 25 februarie, în jurul orei 13.00, cu o limuzină de culoare gri. Acesta era înconjurat de membrii familiei și prieteni apropiați, care au venit să îi aducă un ultim omagiu celei care a fost Mioara Roman.

Îmbrăcate în ținute de doliu, fiicele Mioarei Roman, Oana și Catinca, erau împietrite de durere și au vărsat lacrimi, atunci când sicriul a fost depus în Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, unde mai mulți preoți îi vor face Mioarei Roman o ultimă slujbă. 

Petre Roman a venit să-și ia rămas bun de la Mioara, fosta lui soție, cu un buchet de flori albe! 

Petre Roman s-a numărat printre primii care au venit să-și ia rămas bun de la cea care i-a fost soție timp de 34 de ani. 

Fostul premier a intrat în biserică abătut și a refuzat să dea declarații presei.

„Nici să nu îndrăzniți să mă întrebați ceva acum!” a spus fostul premier jurnaliștilor, care și-au permis să-l deranjeze cu întrebări. 
Petre Roman a petrecut doar 3 minute în interiorul bisericii, la catafalcul fostei sale soții, timp în care a depus florile la sicriu și și-a luat „Adio!” de la Mioara. 

Sicriu și flori albe pentru Mioara Roman! Gabriela Lucuțar s-a ocupat de funeralii

Prietena Oanei, Gabriela Lucuțar a fost cea care s-a ocupat de toate formalitățile necesare pentru înmormântarea Mioarei Roman, care va avea loc luni, pe 26 februarie 2024, la Cimitirul Reînvierea, cu începere de la ora 14.00. 
După cum Click! a dezvăluit, în exclusivitate, Oana Roman a comandat pentru funeraliile mamei ei un munte de flori albe și sicriu tot alb. 

„Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. 

Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți”, a mai spus Gabriela Lucuțar, pentru Click.

Mioara Roman s-a stins din viață, în noaptea de 22 spre 23 februarie, la azilul din Snagov, acolo unde era internată de mai multă vreme.
 Fosta soție a lui Petre Roman a suferit un stop cardio-respirator, chiar cu două luni înainte de a împlini 84 de ani, și medicii nu au mai putut să mai facă nimic de această dată pentru a-i salva viața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net