Oana și Catinca Roman, buchet imens de flori depus pe sicriul mamei lor. Ce mesaj apare scris

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus deja la capela bisericii Sfântul Gheorghe cel Nou din București, acolo unde Oana Roman și sora ei, Catinca Roman, sunt nedezlipite de sicriul mamei lor. Cele două i-au cumpărat un buchet impresionant de trandafiri albi, și au transmis un mesaj care simbolizează iubirea și recunoștința pe care i-a poartă celei mai importante femei din viața lor. 

Cele două surori alături de mama lor / foto: social media
Cele două surori alături de mama lor / foto: social media

Moartea Mioarei Roman a îndoliat inimile multor români care au apreciat-o pentru modestia, inteligența și empatia de care a dat dovadă de-a lungul vieții. S-a stins din viață în noaptea de 22 spre 23 februarie, în azilul din Snagov în care era internată. Acum, doar cuvinte de laudă și lacrimi de durere împărtășesc cei care au iubit-o. 

Mesajul transmis de fiicele Mioarei Roman 

Îndurerate de pierderea mamei lor, Oana și Catinca au lăsat toate supărările trecutului deoparte și și-au devenit sprijin în aceste momente dezolante. La căpătâiul Mioarei Roman a fost depus un buchet imens de trandafiri albi, și un mesaj copleșitor, plin de iubire, în care cele două îi mulțumesc mamei lor pentru toată iubirea oferită și toate învățăturile. La final sunt trecute numele lor, Catina și Oana Roman, dar și Isabela și Clina, nepoatele Mioarei Roman.

„Drum lin în lumină și odihnă veșnică, mamă! Îți mulțumim pentru tot ce am învățat de la tine și pentru dragostea cu care ne-ai înconjurat! Te iubim! Fetițele tale: Oana, Catinca, Isabela”, se arată scris în mesaj. 

Priveghiul Mioarei Roman / foto: Click!
Priveghiul Mioarei Roman / foto: Click!

Cei care doresc să își ia rămas bun de la Mioara Roman o mai pot face până mâine, atunci când va avea loc slujba de înmormântare, așa cum Oana Roman a transmis printr-un mesaj postat pe pagina personală de Instagram: 

„Pentru toți cei care își doresc să își ia rămas bun de la mama: va fi depusă mâine, duminică 25 februarie, la ora 14.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, str. Cavafii Vechi, nr. 6. Slujba de înmormântare va avea loc în aceeași biserică, luni, 26 februarie, ora 14.00. Înmormântarea va avea loc după slujbă, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii, nr. 4”, a fost anunțul făcut de Oana Roman, pe Instagram.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net