Oana Tache intervine în scandalul de la Untold: „România suferă de sindromul superficialului nemulțumit”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Tache (35 de ani) este o voce cunoscută în radioul românesc. Fosta parteneră de prezentare a lui Cabral și a lui Mihai Bobonete, în show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" (PRO TV), dar și fostă actriță în "Abracadabra" și în "Pariu cu viața", a profitat de ziua ei și s-a sărbătorit la Untold. 

Ce spune Oana Tache despre prestația lui Gheboasă

De ziua ei, prezentatoare de radio a punctat: „Fericirea s-a născut la Untold. Cel mai tare party de ziua mea cu un stadion plin de oamenii mei!”. Și tot pentru că a fost la cel mai mare festival de muzică care a avut loc la Cluj, Oana Tache a tras și câteva concluzii: Gheboasă se asculta şi înainte de Untold. Stadioanele se închid când ajung la capacitate maximă pentru siguranța publicului. 

Evenimente de tot felul se pot întâmpla oricând oriunde dar, la #Untold de la începuturi până în prezent nu a existat niciun incident major. Tocmai pentru că organizatorii au fost şi sunt responsabili şi au festivalul sub control…

Acum, după ce-am citit unele postări şi comentarii la postările mele din ultimele două zile, recunosc că mi-am dat seama că mare parte din România suferă de sindromul superficialului nemulțumit! Suntem practic împărțiți în 2 categorii deloc egale: ăia puțini care fac şi ăia mulți care stau pe margine şi aruncă cu r****. Şi se aplică asta şi în plan politic şi economic, social şi mediatic…

Hai să mai vedem şi binele în loc să ne concentrăm numai pe prostii mai mult sau mai puțin închipuite. Hai să mai schimbăm placă şi să nu mai căutăm nod în papură sau pseudo subiecte "giornalistike" acolo unde nu sunt. Să ne concentrăm pe probleme reale ale societății iar, atunci când unul de-al nostru reuşeşte, să aplaudăm efortul şi calitatea”, a spus Oana Tache, vizibil iritată de unele comentarii mai răutăcioase.

Oana Tache, record în FM-ul românesc! 

Vara lui 2023 nu se termină! Dimpotrivă, abia începe cu Oana Tache la cârma matinalului de vară de la Virgin Radio România. "Tic Talk Summer Party" se aude în fiecare dimineață, de la 8 la 12 până pe 1 Septembrie şi va aduna vedete, artişti, experți, influenceri şi profesionişti din industria muzicală şi nu numai. În ultimii 2 ani, Oana Tache a adunat un număr record de invitați din muzică, film, sport, digital şi entertainment în cadrul celui mai ofertant program de weekend la radio.

Peste 300 de nume i-au trecut pragul studioului de radio."Toată lumea bună și nebună se adună la Tic Talk la Virgin Radio România!", spunea Oana Tache care a intrat în anul cu numărul 3 de când s-a întors în FM. „Sunt recunoscătoare pentru ascultătorii din weekend, pentru fiecare mesaj primit, pentru tot ce am învățat și trăit în echipa Virgin. Iar surprizele de abia acum încolo încep", transmite Oana care e entuziasmată de matinalul de vară pe care l-a pregătit şi îl va modera.

Până acum, Pavel Bartoș, Andreea Esca, Cabral, Mihai Petre, Corina Caragea, Ana Maria Brânză, Neti Sandu, Busu, Irina Margareta Nistor, Kira Hagi, Florin Gardoș, Adelina Pestrițu, Dana Rogoz, Jorge, Chef Foa, Chef Hadad, Chef Radu Dumitrescu, Alexandra Stan, Holly Molly, Aluziva, Mimi, Ramona Păun, Cătălin Zmărăndescu, Anna Lesko, Anca Dumitra, Adi Hădean, Oana Cuzino, Cornel Ilie, Daniel Pavel, Irina Voinea, Elena Chiriac, Lili Sandu, Victoria Răileanu, Alex Cotoi, Surorile Odagiu, Jazzy Jo și Zarug, Șerban Cazan, Adi Nartea, Iulia Ionescu, Amalia Enache, Radu Vâlcan, Irina Rimes, DOC, Cucu Gram, Marius Moga, Virgil Ianțu și Andreea Marin…

Selly, Alteța Sa Regală Nicolae al României, Minelli, Marian Râlea, Alessiah, Cosmina Păsărin, Majda, Emily Burghelea, Andreea Raicu, Monica Bârlădeanu, Cosmin și Eliza Natanticu, Iraida și Qodes, Francis, Killa Fonic și Bromania, Denis Hanganu, Paula Herlo și Cosmin Savu de la “România, Te Iubesc”, Serena, Just A Gemini, AlbWho, Alina Eremia, Paulina, Mirela Retegan, Profu de Dicție, Roxen, Emilian, Ștefania, Liviu Teodorescu, Antonia, Alecsandru Dunaev, campioana olimpică Andreea Răducan, Dan Negru, Cosmin Seleși, Cosmin Stan și Roxana Hulpe, Rareș Năstase, Iulia Pârlea, Sasha Lopez, Misha Miller, Andreea Antonescu, Alex Delea, Oana Moșneagu, Daniel Nuță, Mara Oprea, Puya, Cătălina Cara, Amalia Năstase, Tudor Chirilă, Mihaela Geoană au făcut prezența în weekend la Tic Talk, la Virgin Radio.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net