Oana Zăvoranu, mesaj tranșant pentru CTP, după ce a umilit pelerinii de la Iași: „Un individ trist și prăfuit. E sărac cu duhul”

Recent, Cristian Tudor Popescu (67 de ani), autointitulat gazetar și scriitor, a fost reclamat la CNCD că i-a umilit pe pelerinii de la Iași, comparându-i cu teroriștii Hamas. CTP a susținut că jihadiști care comit atentate sinucigașe cu gândul la „72 de virgine în paradis” sunt la fel ca ortodocșii care merg în pelerinaj la moaștele Sfintei Parascheva. Se pare că Oana Zăvoranu (50 de ani) a ținut să îi transmită și ea un mesaj acestuia, în urma declarațiilor sale.

Oana Zăvoranu, mesaj tranșant pentru CTP / Foto: Arhiva Click!
Oana Zăvoranu, mesaj tranșant pentru CTP / Foto: Arhiva Click!

După ce Liga Studenților din Iași a sesizat Consilul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru faptul că CTP a afirmat în emisiunea „CAP la CAP”, realizată împreună cu RECORDER, că „Pelerinii de la Iași (...) nu sunt cu nimic deosebiți de cei care cred că îi așteaptă o masă împărătească și 72 de fecioare în Rai”, Oana Zăvoranu (50 de ani) a ținut să îi transmită și ea un mesaj lui Cristian Tudor Popescu. Ce a publicat ea pe contul său de Instagram?

„D-nul CTP ... Mereu mi-ați «atras atenția» că aveți aerul de «născut supărat pe viață» ... mă rog, un individ trist și prăfuit ... De data asta, mișto-ul ieftin și mizer despre «plexiglas-ul sau pepsiglas-ul» raclei Sfintei Parascheva și cei care cred că o să se vindece sau îmbogățească ducându-se la moaștele «acelea» ... M-a lămurit că aveți chiar de ce să fiți «supărat pe viață» ... Mai exact ... Că sunteți sărac cu Duhul ...

Mesajul Oanei Zăvoranu pentru CTP

Mesajul Oanei Zăvoranu pentru Cristian Tudor Popescu / Foto: Instagram
Mesajul Oanei Zăvoranu pentru Cristian Tudor Popescu / Foto: Instagram

Degeaba aveți bani cu nemiluita ... Sufletul vă e urât, gol și rece ... Uite, eu, spre exemplu, sunt una dintre cele care ar fi fost extrem de fericită să fiu la Sfântă și să ating «pepsiglas-ul» ... Strângeți din dinți în continuare, până vă tociți măselele ... Se înțelege de ce .. Se vede pe fața dvs ... ”, este mesajul publicat de către Oana Zăvoranu, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Reacția lui CTP după ce a fost reclamat la CNCD

După ce a fost reclamat la CNCD că umilește credincioșii, CTP a explicat, într-o postare pe Facebook cu titlul „Atentat cu moaștele Sf. Parascheva”, că nu a fost înțeles: „Pentru orice persoană înzestrată cu rațiune e cât se poate de limpede: compar credința unor oameni în bunătățile care, potrivit Coranului, îi așteaptă în Rai cu credința altor oameni că niște rămășițe umane mumificate pot face minuni pentru ei. Nu spun, potrivit Bibliei, pentru că rolul miraculos al moaștelor nu este povestit acolo, e fabricat ulterior.(...). Cum aș fi putut să compar ACȚIUNILE unora, puțini, dintre cei ce cred în raiul islamic, care se aruncă în aer folosind centuri explozive, cu pelerinajul pașnic al fidelilor Sf. Parascheva, care, după vizita la moaște, se duc pur și simplu acasă? Am râs de naivitatea ambelor categorii.

Atât, măi băieți și fete, am râs, n-am cerut interzicerea cultului Sf. Parascheva sau a celui islamic. Sunt și eu credincios, cred în libertate, și, prin urmare, deși nu sunt religios, cred că oamenii trebuie lăsați să practice religia pe care o doresc, în bună pace. Citesc, deci, cu ochii mari, această frază din comunicatul L.S. Iași: «Declarațiile domnului Cristian Tudor Popescu aduc atingere demnității creștinilor ortodocși, batjocorindu-i, umilindu-i și degradându-i pe aceștia la stadiul de teroriști islamici». Pe cale de consecință, «presa» titrează că Popescu a zis: creștini ortodocși = teroriști islamici. O, Doamne, mânca-ți-aș curu!, cum zicea bunica mea.

 Mai mult, băieții și fetele de la Ligă se bagă în seamă și în legătură cu evreii religioși, pretinzând că aș fi afirmat că: «membrii cultului mozaic au o viziune identică despre moarte și viața de apoi cu teroriștii sinucigași, afirmație falsă, de natură să inducă publicul în eroare». Fals e ce ziceți domniile-voastre, ori cu intenție ori n-ați ascultat ce-am spus: atât simplii cetățeni evrei, cât și teroriștii islamici sinucigași, trăiesc nu cu moartea așteptând la sfârșitul vieții, ci cu moartea lângă ei în fiecare zi a vieții lor. Dar din motive total opuse!... Evreii pentru că pot fi uciși oricând într-un atentat, lucru cu care s-au obișnuit, și dădeam exemplu sacoșa rezervată de un om care mergea la piață pentru bucățile din el ce ar mai putea fi strânse de Zaka după explozie, iar ceilalți pentru că trăiesc de mici cu ideea că se vor sinucide de tineri, omorând cu această ocazie evrei. Nicidecum că asasinii și victimele ar avea o VIZIUNE identică despre moarte și viața de apoi, domnilor studenți!... Faceți și Logică la facultate?

 Închei menționând că toate acuzațiile la adresa subsemnatului înaintate CNCD în ultimii ani s-au soldat cu condamnarea, din partea CNCD, și apoi cu desființarea condamnării de către Justiție – Dăncilă, pavian cu mantie, Patriarhul Daniel, mutarea moaștelor a dat jos comunismul, oamenii Sf. Parascheva își scot masca și ling pepsiglasul... Asta studențească, atentat terorist cu moaștele Sf. Parascheva, în opinia mea nu va trece de CNCD.

 Și cu o umbră de tristețe că niște oameni tineri, ținuți a fi deștepți (acum poate săriți că v-am comparat cu teroriștii Hezbollah, despre care Trump a zis că sunt «very smart») se țin de astfel de prostii în zile ca acestea...”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net