Oana Zăvoranu se refugiază în credință după divorțul de Alex Ashraf. Pentru ce s-a rugat la Sfânta Parascheva: „Știu cu tărie că m-ai auzit”

Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu se refugiază în credință după divorțul de Alex Ashraf. Orice despărțire este grea, mai mult sau mai puțin, însă important este că trebuie să lăsăm acest proces să-și urmeze cursul și să ne găsim refugiul în ceea ce ne face ajută sufletul și mintea. Iată mesajul emoționat transmis de Oana de Sfânta Parascheva.

Cum trece peste despărțire Oana Zăvoranu
Cum trece peste despărțire Oana Zăvoranu

Cum trece peste despărțire Oana Zăvoranu

Vedeta a fost mereu genul de persoană căreia nu i-a fost teamă să arate cine este cu adevărat, motiv pentru care nici acum nu se teme să vorbească despre procesul său de vindecare sufletească după despărțirea de Alex, cel care i-a fost alături aproape 10 anii. Vedeta are speranță și crede că la un moment va trece cu bine peste această durere. Recent, „Querida” a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care vorbește deschis despre durerea pe care o simte. 

Rănile corpului cu timpul se vindecă. Rănile sufletului cu timpul se vindecă. Învățăm să iubim rana. Și pe cel ce a făcut rana. Rănile șlefuiesc omul. Și nasc înțelepciune. Iubirea vindecă”, este mesajul publicat de Oana Zăvoranu, pe contul personal de Facebook.

În timp ce alții aleg alte căi să-și vindece sufletul de durere, Oana știe că cel mai de nădejde aliat al ei este credința. Oana postează mereu mesaje și îndemnuri în care arată cât de important este refugiul credinței pentru ea. Rugăciunile și speranța în Dumnezeu îi alină sufletul copleșit de durere și dor. 

Oana Zăvoranu, rugăciune arzătoare către Sfânta Parascheva

Recent vedeta a postat pe pagina sa de Instagram un clip primit de la pelerinajul Sfintei Parascheva, însoțit de un mesaj sincer în care a dezvăluit că și-a pus o dorință arzătoare la Sfânta Maică Parascheva.

„Asta are nevoie românul…să rostească Tatăl Nostru cu voce tare, din Inimă și Suflet, ca să îl cheme pe Singurul care ne poate ajuta în situații grele, în suferință, dragoste, vindecare, victorie, putere, tărie și izbandă. 

Mi-aș fi dorit să fiu și eu ieri la Iași de ziua Sfintei Cuvioase Parascheva, dar și așa, având o familie de oameni minunați, creștini ortodocși și credincioși din Iași, a putut ajunge dorința mea arzatoare la Sfântă...

Și știu că puterea rugăciunii este cel mai de preț cadou pe care îl avem la îndemână…de la Dumnezeu… Trebuie doar să îl vedem și să uzăm de acest cadou. Vă iubesc sincer, Oana” a fost mesajul transmis de Oana și însoțit de rugăciunea Tatăl Nostru.

Deși nu a putut fi prezentă fizic, Oana s-a bucurat că o familie din Iași i-a putut duce un acatist la moaștele Sfintei Parascheva. Mai mult, vedeta a mărturisit că a rugat-o pe sfântă să îi îndeplinească o dorință puternică, având nădejde că rugăciunea i-a fost primită. Vedeta nu a dezvăluit care este această rugăciune mai exact, dar cel mai probabil are legătură cu fostul soț.

Sfântă bună și iubită, tu știi ce te-am rugat... Tu știi ce e în inima și sufletul meu. Tu știi ce îmi doresc și știu cu tărie că m-ai auzit și ai dus mai departe Domnului nostru Iisus Hristos rugăciunea mea.” a mai fost un mesaj transmis pe Instastory de Oana Zăvoranu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net