Oana Zăvoranu încă suspină după Alex Ashraf! Ce mesaj a transmis vedeta: „Dacă nu-ți place ceva…”

Ultima actualizare:

Oana Zăvoranu a divorțat, în urma infidelității, de Alex Ashraf, după 7 ani de mariaj. Bărbatul s-a mutat de acasă la noua iubită, iar vedeta a rămas singură. Oana nu pare a fi în prezent fericită și nici nu crede că o să-l uite vreodată pe fostul soț. Dovadă stau mesajele pe care le aceasta le lasă des pe rețelele de socializare. Oana spune, însă că își găsește în Dumnezeu tăria de a trece peste acest moment greu din viața ei. 

Oana Zăvoranu, mesaj după despărțirea de Alex Ashraf Foto: Instagram
Oana Zăvoranu, mesaj după despărțirea de Alex Ashraf Foto: Instagram

Ce a transmis Oana Zăvoranu pe Instagram

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf (36 de ani) au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. S-au iubit fără rețineri mai bine de un deceniu, dintre care șapte ani au fost căsătoriți. Acum drumurile lor s-au separat: afaceristul s-a cuplat cu o brunetă extrem de controversată, în timp ce fosta soție a rămas să-și plângă durerea pe rețelele de socializare. Oana Zăvoranu recunoaște că se gândește des la Alex Ashraf, iar recent a postat și un mesaj, la story, pe pagina ei de Instagram. Iată despre ce este vorba!

image

Oana Zăvoranu găsește tărie în Dumnezeu 

Fiica regretatei Mărioara Zăvoranu găsește alinare și tărie în Dumnezeu. Oana a postat pe Instagram, în secțiunea InstaStory o fotografie cu o icoană cu Fecioara Maria și Iisus Hristos, în dreptul căreia a scris următoarele: „Dacă îți vine să plângi, sunt ei care îți șterg lacrimile”. 

Oana Zăvoranu spunea că îi este dor de Alex Ashraf

În urmă cu o săptămână, pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu a început să îi facă declarații de dragoste lui Alex Ashraf, asta după ce în urmă cu doar câteva zile îi aducea acuze grave bărbatului. După afirmațiile făcute în mediul online de către actriță, fanii au crezut că aceasta l-a iertat pe încă soțul ei și că au mai acordat o șansă căsniciei lor, care dura de 7 ani.

Oana Zăvoranu neagă împăcarea cu Alex Ashraf, însă a recunoscut că uneori i se face dor de el. Vedeta a renunțat la masca de femeie dură și și-a arătat vulnerabilitatea în fața tuturor. „Nu ne-am împăcat, dar asta nu înseamnă că îl urăsc. 10 ani aproape de relație pasională nu ți-i ia nimeni. Când simt că mi-e puțin dor fac asta. Este încă soțul meu”, a declarat Oana Zăvoranu, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu a declarat că încă îl iubește pe Alex Ashraf

Tot recent, pe una dintre rețelele de socializare, Oana Zăvoranu a postat mai multe mesaje de dragoste pentru Alex Ashraf. Actrița mărturisește că soțul ei îi este suflet-pereche și că îl iubește extraordinar de mult. 

Te iubesc nepământesc de mult, ieri, azi, mâine… toată viața până la ultima suflare pe acest Pământ! ❤️❤️❤️??? Așa simt și nu îl pot minți pe Dumnezeu că simt altfel”, a scris actrița pe Instagram. „Nu știu dacă știi, dar ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche. Pe soartă și pe destin."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net