Marioara Zăvoranu l-a terorizat pe Alex Ashraf! Ce îl obliga să facă pe fostul soț al Oanei: „Totul până la bani”

Ultima actualizare:

Din păcate, nu toate relațiile au un sfârșit de poveste, „până la adânci bătrâneți”. Unele ajung la final mult mai repede, cum este și cazul căsniciei dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, însă, la început, nimic nu părea să indice că mariajul lor va ajunge la un final atât de brusc. Ba chiar, fostul soț al Oanei Zăvoranu a trecut și peste problemele cu soacra, doar pentru a fi cu femeia visurilor sale.

Cei doi s-au despărțit după 7 ani de căsnicie
Cei doi s-au despărțit după 7 ani de căsnicie

Din nefericire, nu toate căsniciile au un sfârșit de poveste, „până la adânci bătrâneți”. Unele ajung la final mult mai repede, cum este și cazul căsniciei dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, care au pus punct relației după 10 ani petrecuți împreună, dintre care 7 au fost drept soț și soție.

Cu toate acestea, la începutul poveștii de dragoste, nimic nu părea să indice că mariajul lor va ajunge la un final atât de brusc. Ba chiar, fostul soț al Oanei Zăvoranu a trecut și peste problemele cu soacra, doar pentru a fi cu femeia visurilor sale.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, aceștia au vorbit, cu ceva timp în urmă, despre dificultățile pe care Alex Ashraf le-a avut cu soacra sa, Mărioara Zăvoranu.

Ce probleme au fost între Alex Ashraf și Oana Zăvoranu

„Alex a apucat-o pe mama, cred că vreun an și ceva și a fost meci greu. Totul până la bani. E ok totul, dar niciun ban de la mine. Ce produce Alex? Alex a prins-o pe mama relativ sănătoasă și i-a făcut zile amare. Au fost trei luni de zile în care am trăit exclusiv din banii lui Alex. Când trăia mama nu aveam job la televiziune și asta era, nu erau bani”, povestea Oana Zăvoranu, conform sursei citate.

Chiar și bărbatul a confirmat aceste momente, vorbind atunci despre cele întâmplate. „O suna pe Oana și o întreba ce a produs Alex azi, ce a făcut Alex. M-am dus la ea acasă. Banii mei sunt banii ei, banii ei sunt banii ei”, spunea și fostul soț al Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net