Nici n-ai spune că este ea! Oana Zăvoranu, transfigurată de durere! Cum arată diva fără filtre. E de nerecunoscut! | FOTO

Despărțirea Oanei Zăvoranu (50 de ani) de Alex Ashraf (50 de ani) a lăsat urme adânci pe chipul ei, semn că durerea prin care trece i se citește pe față. Ultimele fotografii cu Querida arată parcă o altă persoană, mult mai tristă și serioasă față de cum obișnuiam să o vedem atunci când se afișa la brațul fostului soț

Oana Zăvoranu suferă după Alex Ashraf / foto: Social media
Oana Zăvoranu suferă după Alex Ashraf / foto: Social media

Pe cât de mult demonstra că relația dintre ei este departe de a fi spre final, la doar nici o lună după răspândirea zvonurilor că între ea și Alex Ashraf lucrurile nu mai funcționează atât de bine, pe care Oana le nega, a urmat apoi vestea cea mare: divorțul!

Oana Zăvoranu, de nerecunoscut la câteva săptămâni după despărțirea de afacerist 

Fiica regretatei Mărioara Zăvoranu nu a excelat la capitolul dragoste, căci niciuna dintre fostele sale relații nu a dăinuit prea mulți ani. Să pierzi dragostea vieții tale aduce după sine o durere de neegalat, pe care nimeni nu vrea să-o trăiască. Acest lucru se vede și pe chipul Oanei Zăvoranu care, după despărțirea de cel care i-a fost partener de viață mai bine de 10 ani de zile, a ales să împărtășească altei femei dragostea pe care o poate oferi.  

Una dintre cele mai recente fotografii o înfățișează pe Querida vizibil „pălită”, parcă îmbătrânită cu mai mulți ani decât are în realitate, căci la o comparație cu fotografiile pline filtre, diferența este una uriașă.

Oana Zăvoranu, realitatea din spatele filtrelor din social media / foto: Colaj Click!
Oana Zăvoranu, realitatea din spatele filtrelor din social media / foto: Colaj Click!

Oana Zăvoranu, dorință arzătoare către Sfânta Cuvioasă Parascheva 

În timp ce alții aleg să își plângă durerea de după despărțire în diverse moduri, Oana Zăvoranu găsește alinare în credință. Recent, actrița a mărturisit că și-ar fi dorit să ajungă la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, însă acest lucru nu a fost posibil. 

 „Asta are nevoie românul…să rostească Tatăl Nostru cu voce tare, din Inimă și Suflet, ca să îl cheme pe Singurul care ne poate ajuta în situații grele, în suferință, dragoste, vindecare, victorie, putere, tărie și izbândă. 

Mi-aș fi dorit să fiu și eu ieri la Iași, de ziua Sfintei Cuvioase Parascheva, dar și așa, având o familie de oameni minunați, creștini ortodocși și credincioși din Iași, a putut ajunge dorința mea arzătoare la Sfântă...

Și știu că puterea rugăciunii este cel mai de preț cadou pe care îl avem la îndemână…de la Dumnezeu… Trebuie doar să îl vedem și să uzăm de acest cadou. Vă iubesc sincer, Oana” a fost mesajul transmis de Oana, însoțit de rugăciunea Tatăl Nostru.

Din fericire, vedeta a primit un acatist din partea unei familii din Iași care a putut ajunge la moaște, așa că ea nu a mai stat pe gânduri și și-a pus o dorință, cu speranța că îi va fi îndeplinită.

Sfântă bună și iubită, tu știi ce te-am rugat... Tu știi ce e în inima și sufletul meu. Tu știi ce îmi doresc și știu cu tărie că m-ai auzit și ai dus mai departe Domnului nostru Iisus Hristos rugăciunea mea.” a mai fost un mesaj transmis pe Instastory de Oana Zăvoranu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net