Olivia Steer, anunț neașteptat! Soția lui Andi Moisescu a dezvăluit dramele prin care a trecut: „Cine ar vrea sa se lege la cap cu o conspiraționistă?”

Olivia Steer a întâmpinat anul 2024 cu noi decizii sănătoase pe care le-a luat pentru binele ei. Soția lui Andi Moisescu a anunțat sâmbătă faptul că se „retrage” din social media, după 8 ani în care a fost oferit informații din mai multe domenii românilor, în ciuda criticilor cu care a fost mereu atacată.

Olivia Steer se retrage din social media
Olivia Steer se retrage din social media

Vedeta a decis că misiunea ei în social media a trebuit să ajungă la sfârșit. Olivia Steer a făcut acest anunț prin intermediul unei postări pe Facebook, enumerând totodată câteva dintre motivele care au determinat-o să ia această decizie. 

Olivia Steer: „Rămâne secretul vostru!”

Dorința Oliviei Steer de a împărtăși informații pentru binele omenirii s-a transformat într-un adevărat coșmar. Soția lui Andi Moisescu a devenit ținta criticilor dure, hărțuirii și amenințărilor pe care a a mărturisit că le-a primit. 

Datorită sau din cauza informațiilor pe care Olivia Steer le-a oferit de-a lungul anilor, aceasta a ajuns să fie etichetată drept o persoană „conspiraționistă”, ajungând astfel să piardă pe plan profesional, căci nu a mai fost angajată de nimeni din cauza felului în care o percep majoritatea românilor.

„Azi fac, inevitabil, iar 16 ani (glumă veche, internă și nișată). Dacă în ultimii 8 v-am fost de folos cu vreo postare pe teme de nutriție, v-ați simțit puși în gardă de vreo informație medicală, preluată și share-uită aici ori, în baza ei, ați luat hotărîri radicale, care v-au schimbat în bine viața voastră și a copiilor voștri, sau chiar ați început să vedeți, cu alți ochi, știrile oficiale, să nu spuneți nimănui. Rămâne secretul vostru!

8 ani ar însemna, deși nu pare, o viață de om în care m-am străduit să fie bine, să nu fie rău. Și, în care n-am monetizat și nici n-am capitalizat (să folosesc un jargon drag, în media) nimic. N-am făcut colectă publică, n-am primit sponsorizări, donații, nimic, de la nimeni. Mi-am pierdut jobul și nu m-a mai angajat nimeni. Că cine ar vrea sa se lege la cap cu o conspiraționistă, o negaționistă, o teroristă?

M-am obișnuit să fiu huiduită, linșată, bârfită, amenințată, pentru vina de a avea opinii constituționale nepopulare și tupeul monumental de a le exprima liber. Aș zice că am făcut o formă bizară de jurnalism în folosul comunității, în manieră personală, din care n-am câștigat nimic, ba chiar am pierdut imens, pe atâtea planuri. Îmi rămâne, totuși, respectul de sine, care s-a clădit și consolidat în ultimii 8 ani ca nimic altceva.

Azi închei capitolul jurnalismului de social-media (așa e când ești liber si independent, poți închide taraba când ai tu chef, nu răspunzi la telefoane și comenzi), nu pentru ca mi s-ar fi înmuiat genunchii, ci pentru ca am spus cam tot ce aveam de spus și vreau să mai și trăiesc. Am visuri frumoase (cine ar fi crezut, nu?!) și m-am apucat deja să lucrez la ele.

Voi mai intra pe aici să mai postez poze cu pisici, să dau respectuos un “bună-dimi” și să transmit un cald “vă pupik dulce”, când voi avea un răgaz. Promit, negreșit!

Până atunci, fiți fericiți (adică drepți & autentici). Căci fericirea rămâne singura noastră obligație, de fapt… La mulți ani, tuturor!”, a fost mesajul transmis de Olivia Steer în cea de-a doua zi din anul 2024. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net