Secretul pe care Olivia Steer l-a ascuns o viață întreagă. Ce viciu periculos avea, înainte să-l cunoască pe Andi Moisescu

Ultima actualizare:

Andi Moisescu (51 de ani) și Olivia Steer (47 de ani) formează unul dintre cele mai logevive cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi fiind împreună de mai bine de 19 ani și au doi copii minunați împreună, pe David și pe Luca. Deși trăiesc o adevărată poveste de dragoste, Andi Moisescu și soția sa au stiluri de viață diferite. În ciuda faptului că în prezent, Olivia Steer preferă să aibă un stil de viață Raw Vegan, cu câțiva ani înainte, acesta era diferit.

Secretul pe care Olivia Steer l-a ascuns o viață întreagă / Foto: Arhiva Click!
Secretul pe care Olivia Steer l-a ascuns o viață întreagă / Foto: Arhiva Click!

În prezent, soția lui Andi Moisescu preferă să aibă un stil de viață Raw Vegan și nu este „împăcată” cu medicina clasică. Și totuși, cu câțiva ani înainte, Olivia Steer, în vârstă de 47 de ani, avea un stil de viață diferit. Mai exact, la momentul în care aceasta nu era vegeteariană, soția lui Andi Moisescu era fumătoare, iar o situație tragică avea să o facă să renunțe la acest viciu.

Tatăl ei s-a stins din viață din cauza cancerului, iar potrivit medicilor, acesta ar fi trăit mai mult dacă nu ar fost fumător. Acela a fost momentul în care Olivia Steer a decis să se lase de fumat.

„Tata avea un respect pentru intimitatea mea, că un gentleman adevărat. Încă de când eram copil. Când am mai crescut, tata m-a influențat foarte mult. El m-a pregătit la gramatică pentru Facultatea de Drept. El era profesor universitar și preda gramatică la nivel academic. Este cel mai bun profesor pe care l-am avut vreodată”, a declarat soția lui Andi Moisescu în cadrul unui interviu, relatează Cancan.ro.

Olivia Steer și-a pierdut și sora

De asemenea, Olivia Steer și-a pierdut și sora, în vârstă de 38 de ani, în anul 2010, care a fost diagnosticată cu o boală cruntă, cancerul la sân, veste pe care a primit-o când era însărcinată în câteva luni.

Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea.

Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, declara Olivia Steer, în anul 2018.

La patru ani de la decesul surorii sale, soția lui Andi Moisescu s-a îndreptat către un altfel de stil de viață. Tratamentele naturiste, meditațiile sau yoga sunt câteva dintre lucrurile care i-au atras atenția, iar aceasta a renunțat să consume sare sau cafea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net