Ozana Barabancea a cheltuit o avere pentru majoratul fiicei sale. „Am stat în camera Madonnei”

Jurata de la ”Te cunosc de undeva” spune că are cel mai nebun an din viața sa și a copiilor săi.  Ozana Barabancea ne-a povestit că fiica ei, Gloria a devenit majoră și pentru sărbătorirea acestui eveniment i-a făcut o mare surpriză.

Ambii copii ai Ozanei Barabancea sunt muzicieni
Ambii copii ai Ozanei Barabancea sunt muzicieni

După ce anul trecut a avut de tras cu fiul său, din cauza unui accident despre care Click! a scris în detaliu, Ozana Barabancea (52 de ani) este fericită și împlinită cu proiectele pe care le are. Momentan este în pauză de la celebra emisiune ”Te cunosc de undeva”, însă are o mulțime de proiecte despre care ne-a povestit mai multe. Și în același timp este fericită că i-a sărbătorit ziua Gloriei, fiica ei, așa cum se cuvine.

Sunt bine. Ar trebui să mă odihnesc în luna martie, fiind luna femeii, dar eu pregătesc un concert pentru copiii mei și pentru toți copiii care vor să sărbătorească și să cinstească Mama. Pentru că Mama este prima iubire a fiecăruia dintre noi. Și m-am gândit să celebrăm Mama, la Palatul Copiilor, pe 10 martie, mai ales că, acum, nu mai sunt mamă de copii minori. 

Ozana Barabancea, concert cu ambii copii

Gloria tocmai a făcut 18 ani și îmi e greu să realizez că au crescut și a trecut timpul atât de repede. Dar, pentru mine, ei, totuși, sunt copiii mei. Trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că trebuie să-i las să zboare. Cum spuneam, pregătim un concert, ”Mama, eterna iubire”, în care vom avea un repertoriu extraordinar de frumos, cald, sensibil. În speranța că vom opri timpul în loc, pentru fiecare spectator din sală, vom încerca să emoționăm, să impactăm, să le stoarcem toate lacrimile cu putință, având un repertoriu extraordinar de frumos și variat, și nostalgic, până la urmă.

image

Pentru că eu am o colaborare, în premieră, cu Corul de Copii Symbol al Patriarhiei Române și cu Corul Palatului Național al Copiilor. Iar primul cor a ales să cânte, în avanpremieră, muzica din filmul "Mama", ce a fost extraordinar de bine primit de publicul de toate vârstele, pentru că avea o muzică senzațională, a lui Laurențiu Profeta. Am încercat să o abordez pe doamna conferențiar profesor Luminița Butanu și, prima oară, m-a refuzat, apoi m-a sunat și mi-a zis că vrea să cânte alături de noi. Mi s-a părut o chestie extraordinară. În luna martie, pentru că e luna primăverii, vreau să începem cu o lacrimă de mulțumire pentru mame și m-am gândit că nu numai mama care m-a născut și m-a crescut, dar și mama România. Am și o piesă patriotică, "România Mea".

 Gloria Barabancea cu fratele ei
Gloria Barabancea cu fratele ei

Am 3 piese despre Maica Domnului. Și, atunci, pe lângă concertul despre pian pe care îl va dirija fiica mea, Gloria Barabancea, voi avea și aceste piese atât de sensibile și frumoase. Are recitaluri. Ambii sunt pianiști. El e pianist compozitor de jazz, iar ea e pianistă de clasic”, ne-a povestit Ozana.

Aniversare în camera în care au stat Beyonce și Madonna

Pe 18 februarie, Gloria a împlinit 18 ani și a devenit majoră, așa că mama ei i-a pregatit o mare surpriză.

”De ziua ei, i-am făcut o surpriză, pentru că este prințesa mea. I-am făcut 3 zile, la palat, și i-am închiriat camera unde au stat Beyonce și Madonna, când au venit în țară, la Palatul Suter. E foarte scump, dar pentru copiii mei fac orice. Această cheltuială a fost binemeritată, pentru că i-a plăcut enorm. Am fost câțiva prieteni foarte apropiați și am sărbătorit-o cum se cuvine. Ea e o fată cu picioarele pe pământ, dar este pretențioasă.

Gloria Barabancea cu copiii
Gloria Barabancea cu copiii

Gloria este un pic mai frumoasă, mai talentată și mai șmecheră decât mine. Dar e normal, pentru că, altfel, societatea ar înregistra un regres. E bine să fie copiii noștri mai frumoși și mai talentați decât noi. Mai norocoși. Și Andrew e bine, cu iubita lui. A trecut peste accident. A fost coșmarul vieții mele. A terminat sesiunea, se pregătește pentru licență. Eu o să am un an foarte "simpatic". Am licența lui fii-miu, am admiterea la facultate a lui fie-mea, am și eu doctoratul meu...”, ne-a mai povestit Ozana Barabancea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net