Părinții copiilor actori din „Tati part-time” sar în apărarea fiicei lui Măruță: „Cum să ștergi pe jos cu un copil de 8 ani?”

#Exclusiv Click!

Filmul „Tati part-time”, cu Eva Măruță în rolul principal, se află pe locul 1 în Box Office și în doua săptămână de la lansare. Părinții copiilor actori din film sunt consternați, însă, de valul de critici de pe Internet care s-a abătut asupra fiicei lui Măruță, acuzată că ar fi ajuns actriță principală peste noapte, doar pentru că este fiica unui cuplu de vedete arhicunoscute. Am aflat cum s-a comportat Eva Măruță la filmări și cum au fost tratați ceilalți copii distribuiți în film?!

Filmul începutului de an, „Tati part-time”, ce-i are ca protagoniști pe Eva Măruță și actorul Alex Bogdan, a stârnit mari controverse încă de la lansare.

Românii s-au împărțit în două tabere: unii care au susținut-o din plin pe fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei, distribuită în rolul principal, iar alții care i-au adresat micuței, în vârstă de doar opt ani, critici dure și chiar jigniri în mediul on-line.

Mina Iancu, mama băiețelului Casian Daniel: „Sunt indignată”

Pe scurt, Eva Măruță a fost acuzată că ar fi obținut rolul principal în filmul produs de Matei Dima, alias BRomania, pentru că a avut pile, tatăl său, pezentatorul tv Cătălin Măruță recunoscând de altfel că a investit bani frumoși în această producție cinematografică, ce s-a bucurat de un succes enorm încă de la lansare. 

Părinții copiilor distribuiți în același film cu Eva Măruță, în roluri de figurație, au luat foc și au sărit în apărarea fiicei lui Măruță, după valul de hate (n.r. ură) ce s-a abătut asupra micuței în mediul on-line. 

Mina Iancu, mama băiețelului Casian Daniel ( în vârstă de 8 ani) din Tălmaciu, județul Sibiu, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, cum a ajuns fiul ei să joace în film fără pile și ce comportament a avut Eva Măruță la filmările pentru „Tati, part-time”. 

„Sunt indignată ca parinte și, mai ales, ca mamă să vad câtă răutate este în mediul on-line! Ca femei, ca mame, să ștergi pe jos cu un copil de 8 ani care chiar are talent în tot ceea ce face! E incredibil!

Oameni buni, nu trebuie să judecați nicicum, nu vine nimeni să vă ia copiii din pat să-i bage în filme, reclame etc. Mergeți, doamnelor, la casting, peste tot unde se poate să vă înscrieți copiii, ca să-i puteți promova și vedea în tot ceea ce va doriți. 

Nu mi-am imaginat că, în România, încă dăm curs, răutăților, egoismului și multe altele faze de genul X este fata/ fiul uneia dintre vedete!

Am uitat ce înseamnă empatie, am uitat de incurajare, am uitat să felicităm, am uitat de multe!”

„Noi nu suntem pilele lui Măruță!”

„Suntem oameni simpli, chiar foarte simpli, nu pilele lui Măruță sau a altora din producție etc. Eu sunt mamă, sunt asistent medical, nu vedetă! Copilul meu, dacă vrea să facă ceva ce-i place, eu ca mamă îl susțin din tot sufletul. Să știți că nu sunt bucureșteancă ca să-mi fie ușor și nici nu am pile acolo unde îmi este selectat copilul. 

Eu sunt din Tălmaciu, județul Sibiu, și fac naveta la București. Dar, vin să-mi promovez copilul, îl duc la evenimente mondene, peste tot. Este un copil foarte ambițios și îi place ceea ce face, eu îl susțin! 

Pentru acest film, noi am mers la casting, am fost selectați și așa am ajuns aici! Fiul meu este de vârsta Evei! Un regizor, un producător, să știți că ei sunt foarte corecți, nu aleg pe pile. Cer aceeași  vârstă sau anume tipologii, deci sunt multe criterii pentru a putea intra într-un rol sau figurație. Nu se ia un rol, dacă nu se nu corespunde cerințelor. 

Deci, mămici dragi, lăsați copiii să-și îndeplinească visele. Trebuie susținuți și, mai ales, sfătuiți ca să fie mai buni, să nu crească cu ură, răutate sau invidie”, ne-a povestit Mina Iancu. 

Cum a fost Eva Măruță la filmări? „O dulceață de copil, nu altceva! Nu au aere de vedete nici ea și nici părinții”

Mama lui Casian Daniel a povestit cum anume au fost tratați la filmări copiii aleși din toată țara, ca să apară alături de Eva Măruță în film.

„Eu, la filmări, am avut ocazia să o cunosc pe Eva. Ea este o dulceață de copil, respectuos, cu bun simț și comunicativ, la fel ca și părinții ei!”

„ S-a mâncat cu vedetele la grămadă, la filmări”

„Nu au avut aere de vedete! În alte filme, copiii mâncau separat, adică fiecare pe categorii, însă aici toți am mâncat împreună. Au fost tratați ca de la egal la egal și, mai ales, că nu le-a lipsit copiilor nimic la capitolul gastronomie!

Din cele 6 ore în care au fost chemați să filmeze, doar 2 ore s-a filmat propriu-zis  pentru film, în rest ei au fost în pauze. S-au jucat împreună, au făcut caterincă, au făcut TikTok-uri, poze, au închegat prietenii! 
Așa că dragilor, nu mai dați cu noroi în oamenii care muncesc, care vor să ne mai descrețească frunțile și, mai ales, nu îngenuncheați un copil care are doar 8 ani și care face totul cu dăruire, fie că este copilul lui Măruță sau copilul meu!”, a mai povestit aceasta. 

Sânziana Buruiană: „Eva nu are fițe!”

Izabela Zuluf, fiica Sânzianei Buruiană, joacă și ea în film alături de Eva Măruță, cu care s-a împrietenit la filmări. 

Au mai comentat unii de condiții, că s-ar fi stat 12 ore la filmari…Nu este adevărat, copiii nu au stat mai mult de 5-6 ore pe zi la filmări și au avut condiții: mâncare, dulciuri, sucuri, tot ce le-a trebuit. 

S-au simțit foarte bine și Eva s-a purtat cu ei foarte ok, s-a jucat cu ei în pauze. Nu are fițe de copil de vedetă deloc!”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!

banner anamaria prodan png

Anamaria Prodan și Dana Rogoz sunt și ele alături de fiica lui Măruță!

Și alte vedete din spațiul public au venit în sprijinul Evei Măruță în aceste zile. 

„Tu ești cea mai bună! Nu te uita înapoi și nu apleca urechea la nimeni în viața ta. Ochii, mintea și pașii doar înainte!Felicitări! Minunată! Fără cuvinte!”, a scris Anamaria Prodan, în dreptul unui clip video în care a etichetat-o pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță.

Actrița Dana Rogoz a reacționat și ea virulent, exprimându-și sprijinul pentru micuța Eva. 

„Să te apuci sa înjuri un copil pe internet, în timp ce fluturi steagul libertății de exprimare, este pur și simplu grețos. Am urcat pe scenă de la vârsta de 3 ani. Am devenit Abramburica la vârsta de 9 ani, adică exact vârsta pe care o are acum unul dintre copiii mei.

De foarte mult ori în copilăria mea am fost întrebată <ce sunt părinții?>, de către alți adulți, probabil părinți la rândul lor, care porneau de la premiza că sigur vreunul dintre părinții mei e cel puțin actor, regizor sau mare producător de televiziune.

Ei bine, dezamăgirea se așternea imediat pe fața lor când le răspundeam că nu, părinții mei sunt ingineri chimiști. 

Concluzia e că unii oameni triști, nemulțumiți de viețile lor, te vor judeca oricum, indiferent de cât de performant ajungi să fii într-un domeniu și indiferent de istoricul pe care îl ai.

Dar, să înjuri un copil pe contul administrat de părinții lui, fără nicio jenă, ba chiar considerându-te îndreptățit, mi se pare ca e exemplul cel mai clar că mai rău de atât nu se poate ajunge în dialogul din social media”, a scris actrița, pe blogul ei.

Filmul „Tati part-time” rămâne și, în a doua săptămână de la lansare, în topul preferințelor românilor, fiind văzut de încă 100.000 de oameni, doar în ultimele 7 zile.

”Pentru a doua săptămână consecutivă, Tati part-time este preferatul publicului român, adică cel mai vizionat film la cinema. Oamenii sunt curioși și vor să vadă un nou film românesc, o comedie bine făcută, un proiect în care s-a pus mult, mult suflet. 

Până la urmă asta contează, că filmul aduce spectatori în săli, iar ei pleacă binedispuși. Felicitări echipei de producție pentru acest succes!”, a declarat Cătălin Măruță. 

Filmul, produs de BRomania, a ajuns la 230 de mii de bilete vândute în toate cinematografele din țară, la nici două săptămâni de la lansare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net