Peste ce poate să treacă Xonia într-o relație. Ar ierta ceva ce nu multe femei ar trece cu vederea

Xonia (34 de ani) este una dintre cele mai sexy apariții din showbiz-ul românesc! Artista are mereu grijă de imaginea sa: face sport și este prietenă cu acul medicului estetician pentru micile retușuri în ceea ce privește aspectul facial. Însă, chiar dacă este frumoasă se pare că artista nu prea are noroc în dragoste având în vedere că ultima sa relație amoroasă pe care a avut-o cu Michael, un investitor imobiliar de calibru, din Beverly Hills, a fost sortită eșecului.

Invitată recent în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, vedeta a dezvăluit peste ce poate și ce nu poate să treacă într-o relație:

„Aș putea să trec peste infidelitate atâta timp cât acel bărbat este loial mie și familiei noastre, dar nu pot să trec peste faptul ca bărbatul meu să aibă o amantă. Pentru mine sunt două chestii total diferite din perspectiva mea. Pot să trec peste o aventură dar nu pot să trec peste o relație paralelă. Valoarea mea esențială este să nu înșel dar nici partenerul meu să nu înșele.

Mi-ar plăcea să cunosc un bărbat care are aceleași principii ca și mine încât nu aș vrea să ajungem la astfel de restricții...<nu poți să faci asta, nu ai voie să faci asta>. Dacă am tot ce îmi doresc de la acel bărbat, de la soțul meu, lucrul ăsta mi se pare foarte mic (o aventură – n.r). Dacă tu îmi oferi mie absolut tot ceea ce am eu nevoie”.

Își acceptă destinul

De asemenea, Xonia a mai mărturisit și faptul că nu suferă de singurătate:

„Eu zic că este foarte bine să poți să fii obișnuit să fii și singură. Este foarte important să fii ok tu cu tine însuți și să nu ai nevoie de gălăgie în dreapta sau în stânga ta. Pentru că de cele mai multe ori nu duce nicăieri bun acest lucru...nu te ajută nici să perseverezi, nici să îți atingi scopul în viață, golurile sau visurile tale.

Eu sunt foarte bine singură. Consider că dacă nu stăm singuri, o perioadă, nu știm neapărat ceea ce vrem de la viață. De exemplu acum stau singură și știu ce vreau, știu ce nu vreau de la viață, știu ce îmi place, ce nu îmi place. M-am simțit de multe ori constrânsă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net