Ce boală a desfigurat-o pe Xonia?! A apărut cu fața umflată toată! „Operațiile estetice…”

Cântareața Xonia ajunsese, într-un timp, de nerecunoscut. Vedetei i se umflase tot capul, iar cârcotașii au acuzat-o, la acea vreme, că ar fi apelat la prea multe intervenții estetice. Artista a dezvăluit care a fost adevărata cauză a schimbării drastice a înfățișării sale, abia acum.

În urmă cu ceva timp, cântareața Xonia (34 de ani) a șocat apărând la evenimente și în emisiuni cu fața umflată toată. Solista era de nerecunoscut și multă lume a dat vina atunci pe operațiile estetice, care i-ar fi desfigurat chipul. 

Solista a evitat, însă, să vorbească la acel moment despre problemele grave de sănătate cu care se confrunta, mai ales că nici măcar medicii nu-i dădeau de cap. 

Abia acum, după câțiva ani, când a revenit la chipul de păpușă, Xonia a rupt tăcerea și a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în acea perioadă. 

De ce i s-a umflat fața Xoniei? „Aveam niște dureri la încheieturi de nu mă puteam ridica de pe jos”

„Toată lumea a zis atunci că eu aș fi făcut nu știu ce operații estetice! Nu a fost așa! Adică, de ce să dau eu explicații pentru starea mea?! Au fost niște probleme grave de sănătate! 

Eu iau cea mai mare doză de Medrol posibilă pentru vârsta mea și mi s-a scăpat sare în mâncare. M-am umflat la față îngrozitor! 

Eu aveam niște dureri atunci la încheieturi de nu mă puteam ridica de pe jos! Am suferit și de stări de depresie. Nu am luat medicamente, dar am fost în depresie. Am avut multe probleme în ultima vreme”, a explicat artista, invitată recent în podcastul lui Nasrin Ameri

De-a lungul timpului, Xonia a apelat, totuși, la mai multe intervenții estetice. Vedeta s-a operat la nas, și-a mărit buzele și se zvonește că și-ar fi injectat și pomeții, la un moment dat.

„Fiecare face ce dorește cu corpul lui și nu mă simt în măsură să judec pe cineva pentru asta. Singura mea recomandare este dacă o faci să o faci pentru tine, nu pentru ceva sau cineva. 

Nu am de gând să fac nimic căci mă simt foarte OK în pielea mea”, spunea Xonia, în urmă cu câțiva ani. 

Ce operație a suferit, recent, vedeta? „Eram în ceață! Nu mai vedeam nimic!”

Recent, artista a dezvăluit că a suferit o intervenție cu laser la ochi, pentru a-și corecta miopia foarte avansată. 

„Am făcut operație cu laser la ochi. Eram în ceață. Nu mai vedeam nici la 5 metri distanță. Nici la televizor nu vedeam, fețe, expresii, mimică, nimic! 

Refuzam să port și ochelari pentru că nu-mi plăcea deloc cum îmi stătea, și nici lentilele de contact nu le suportam.

15 minute a durat toată intervenția. Acum văd perfect, e foarte fain. Am stat o lună în Australia, acolo am făcut operația. 

Viața mea este împrăștiată pe două continente, nu pot să mă stabilesc undeva. Nu pot să mă despart nici de România, deși drumul e foarte lung și obositor. Eu fac 14 ore jumătate de aici până în Australia” , a mai spus vedeta, recent, la Xtra Night Show. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net