Xonia, prinsă beată și drogată la volan! Artista nu avea voie să conducă în România!

Ultima actualizare:

Astăzi, dis-de-dimineaţă, în jurul orei 04.00, cântăreaţa Xonia, pe numele real Loredana Sachelaru, care va împlini duminică 34 de ani de ani, a fost prinsă conducând sub influența băuturilor alcoolice și a unor substanțe interzise. În plus, nu avea drept de conducere, așa că pe numele său au fost deschise două dosare penale.

Cântăreața, pe numele real Loredana Sachelaru, nu avea dreptul să conducă în România
Cântăreața, pe numele real Loredana Sachelaru, nu avea dreptul să conducă în România

S-au deschis două dosar penale pe numele său

Cântăreața conducea pe Bulevardul Barbu Văcărescu atunci când a fost oprită de un echipaj de la Poliţia Rutieră, care efectua controale de rutină. A fost testată cu aparatul Alcooltest, iar rezultatul preliminar a arătat o alcolemie în aerul respirat de 0,25 la mie. Pentru această faptă se poate da o amendă a cărei valoare este cuprinsă între 1.300 şi 2.900 de lei.

De asemenea, cântăreaţa a fost testată şi cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a ieşit pozitiv pentru consum de cocaină. Apoi a fost dusă la sediul Institutului de Medicină Legală din Capitală, unde i s-au recoltat şi probe biologice.

Agenţii de la Rutieră au descoperit că Xonia nu avea un permis valabil pentru a conduce pe teritoriul ţării noastre. Artista are, ce e drept, permis de conducere valabil pentru Australia, ţară unde a locuit mulți ani, dar avea nevoie şi de o dovadă de circulaţie pentru România, care îi lipsea.

cub xonia png

A fost audiată la sediul poliţiei, dar nu a fost reţinută. Pe numele ei au fost însă deschise două dosare penale, unul pentru că a condus sub influenţa substanţelor interzise, celălalt pentru că nu avea drept de conducere.

La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.  În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin. 2 și art. 335 alin. 2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată într-un comunicat al poliției. Până la închiderea ediției artista nu a putut fi contactată.

xonia

Xonia suferă de o boală autoimună

Artista s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a subtanțelor interzise în contextul în care se cunoaște faptul că suferă de o boală autoimună, despre care ea însăși a recunoscut că i-a provocat multă suferință. În urmă cu câțiva ani, Xonia a uimit pe toată lumea când a apărut în public cu fața umflată. Gurile rele de la acea vremea o acuzau că s-a distrus din cauza operațiilor estetice, de vină însă era o boală autoimună pentru care urmează tratament. Xonia s-a ferit mereu să vorbească despre problemele sale de sănătate și niciodată nu a dezvăluit diagnosticul cu care se confruntă. Înainte de a participa anul trecut la Survivor România, artista dezvăluia în presă că se ține în continuare de tratament și că a încercat să își aplice remedii naturale, dar și să facă meditație. 

Xonia, planuri mari de viitor

Xonia s-a lansat în 2009, la vârsta de 20 de ani, cu single-ul „My Beautiful One”. Artista se întorsese de scurt timp în România după ce a petrecut jumătate de an în America și Australia și părea că este pusă pe fapte mari. Vedeta ne-a mărturisit într-un interviu că este pregătită să scoată noi piese și că se gândea să intre în lumea afacerilor. 

Fac muzică pe mai departe și am două idei de afaceri pe care vreau să le dezvolt, în zona de luxury și de beauty. Mi-am găsit echilibrul și în zona asta cu sănătatea, mi-a fost destul de greu în ultimii ani. Sunt bine!”, a mărturisit Xonia pentru Click! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
image png
cristina siscanu jpg
Alin Oprea a mers la Cluj, de Paște foto arhiva personală
megan thee stallion boa hancock instagram jpg
dan cruceru jpg
cub ilie nastase png
 Francisca (30 de ani) a recuperat câteva dintre zilele pierdute departe de TJ Miles
cub oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net