Xonia, n-ai stil! Ce cauți cu papornița pe Dorobanți?! Artista, de nerecunoscut prin Capitală

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dacă o vedea Botezatu se crucea! Cântăreața Xonia a uitat și de stil și de tot în ultima vreme! Solista a apărut ca o gospodină în toată regula pe Dorobanți, la fițe, cărând o ditamai papornița după ea!

A fost și la „Bravo, ai stil!”, dar nu s-a prea prins nimic de ea! Cântăreața Xonia a uimit Dorobațiul cu ultima ei apariție! Dacă la evenimente se îmbracă cât se poate fistichiu, după ultima modă, în viața de zi cu zi, solista se cam neglijează, că tot nu mai are iubit. Recent, Xonia a ieșit la plimbare pe Dorobanți într-un outfit mai degrabă de gospodină, decât de vedetă la „Bravo, ai stil!”.

Cântăreața a fost surprinsă, de paparazzii Click!, într-o ținută lejeră, de stradă, cărând pe ambele brațe câte o paporniță. Dacă pe brațul stâng trona însă o geantă scumpă, de firmă, pe brațul drept stătea la loc de cinste o ditamai papornița de rafie, plină cu cumpărături. Acum, dacă stăm bine să ne gândim, și marile branduri internaționale au lansat pe piață genți de rafie la mii de euro. Xonia avea una, însă, de la market. Păi așa arătăm noi că avem stil?

Xonia s-a plimbat preț de mai bine de 20 de minute prin zona de fițe a Capitalei, fără însă să-i pese de privirile trecătorilor, după care a comandat un taxi pentru a se retrage către casă.

Gluma e glumă, căci, până la urmă, fiecare se îmbracă așa cum dorește, iar gențile pot fi, de asemenea, tot după gust și plăcere. Vorba aia, mai facem și haz de necaz!

S-a despărțit de iubitul milionar, în prag de nuntă!

Se pare că solistei nu-i prea pasă de gura lumii, în ultima vreme. De când nu mai are nici iubit, Xonia e cam neglijentă la capitolul vestimentație și look.

Artista era pe punctul să pună mâna pe un milionar din America, dar totul s-a dus pe Apa Sâmbetei chiar înainte de nuntă.

Doi ani de zile, atât a durat povestea de amor dintre Xonia și milionarul american Michael. Solista își încărcase, la un moment dat, tot apartamentul în două camioane și visa să plece să se stabilească în America împreună cu acesta.

Relația dintre cei doi, însă, s-a rupt brusc și fără prea multe comentarii. S-a întâmplat chiar înainte ca solista să plece în Republica Dominicană, la concursul„Survivor România”.

Pur și simplu, nu am mai fost pe aceeași lungime de undă! La mine, primul lucru într-o relație trebuie să existe acea chimie. Ne-am despărțit înainte Survivor. Nu distanța a fost de vină. Mie nu-mi place să-mi spăl rufele în public, așa că motivul adevărat la despărțirii nu o să-l spun niciodată”, a declarat Xonia, pentru Click!, după despărțire.

Deși au pus capăt poveștii lor de dragoste, cei doi au rămas, se pare, în relații destul de bune. Bărbatul mai vine să-și mai petreacă, uneori, concediul în România.

Nu știi nicioda ce va fi! Noi acum suntem doar buni pieteni! Ce nu i-aș putea niciodată ierta unui bărbat?! Ar fi în primul rând abuzul, fizic sau emoțional, de orice fel! Aș putea sa trec peste infidelitate, numai dacă nu afla că înșală! Dacă afli ce rost mai are să mai stai în relația aia!“, ne-a mai spus mignona solistă.

Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, este cântăreaţă, compozitoare, model, actriţă, dar şi dansatoare. Artista s-a lansat în 2009, la vârsta de 20 de ani, cu single-ul de succes „My Beautiful One”. Solista este născută în România, dar a crescut în Australia.

Xonia a participat la „Survivor 2022” și a făcut parte din echipa Faimoșilor. Xonia a fost, însă, prima vedetă eliminată din competiție, chiar după prima săptămână de concurs.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg