Xonia, despre problemele din viața ei. Ce se întâmplă după episodul cu Poliția: „Îmi doresc să...”

#Exclusiv Click!

Cântăreța Xonia trece printr-o perioadă deloc roz a vieții sale. Întoarsă din America, solista avut probleme cu legea, fiind suspectată că a condus sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice. Nici cu dragostea nu stă deloc bine de când s-a despărțit de milionarul Michael.

Xonia (34 de ani) trece în prezent printr-o perioadă destul de tulbure a vieții sale. Solista s-a întors în România după câteva proiecte muzicale realizate în America și de atunci are numai probleme.

A fost prinsă în trafic de către polițiști fără permis, după ce a plecat de la un eveniment, unde consumase și un pahar de vin. Testul inițial al solistei a ieșit pozitiv la cocaină.

Momentan, cântăreața nu trece deloc printr-o perioadă roz a vieții sale. De altfel, a și recunoscut că, în afară de muzică, nimic nu merge bine în viața ei. Și cu dragostea stă foarte prost, după ce s-a despărțit de milionarul Michael.

Pentru acesta, Xonia își făcuse bagajele ca să se mute împreună cu el în America, dar planurile lor de căsătorie au picat peste noapte. Acum, solista trage speranțe să-și revină cât de cât pe plan amoros și să se mai liniștească după toate cele întâmplate în ultima vreme.

Xonia: „Mi-am dorit familie, copil! Nu e să fie deocamdată!”

Viața mea se desfășoară pe trei continente. Nu este ideal. Dar nu pot nici să mă plâng. Mai încolo îmi doresc foarte mult să mă liniștesc, să stau și eu într-un loc. Îmi doresc familie copil, dar momentan nu e să fie!

Eu am fost la L.A. dar nu pentru dragoste. Am făcut niște proiecte împreună cu Michael, am deschis o divizie sub umbrela lui.

Nu mă grăbesc cu căsătoria pentru că eu sunt o fată tradițională. Uneori nu pare. Mi-am dorit întotdeauna familie, copil. Pentru cei care știu cum am fost crescută, se știe că eu am niște valori, dar nu mă grăbesc să fac acest lucru până nu găsesc persoana potrivită”, ne-a spus solista.

Xonia: „Nu am fost prinsă nici beată, nici drogată! Sunt pe calmante”

În dimineața zilei de vineri, 23 iunie, Xonia a fost oprită de Poliție și testată cu etilotestul pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. S-a speculat atunci că a condus sub influența alcoolului și a drogurilor, dar și fără permis, solista ieșind pozitivă la cocaină.

Ulterior, cântăreaţa a scris pe o reţea socială că testul pentru droguri ar fi dat eroare, dar a recunocut că băuse vin cu câteva ore înainte.

Nu am fost prinsă nici beată, nici drogată, nu am atins droguri în viața mea și sunt foarte supărată pentru ce mi s-a întâmplat. Am și eu probleme de sănătate și nu aș putea să fac asta, chiar dacă mi-aș dori.

Nu mai pot să dorm de când s-a întâmplat, iau calmante, efectiv sunt foarte traumatizată de ce a ieșit după acest incident.”, a declarat Xonia, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

Xonia, este o cântăreață, compozitoare, model, actriță și dansatoare australiană de origine română. Xonia s-a născut pe 25 iunie 1989 în Melbourne, Australia din părinți români. Numele ei la naștere este Loredana Sachelaru, dar se promovează ca Xonia încă din perioada adolescenței.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net