Xonia nu scapă de fostul iubit! Ce relație mai au, acum, cei doi: „Să văd dacă pot face și asta”

#Exclusiv Click!

La 33 de ani, Xonia știe ce vrea! Face muzică bună și mai nou s-a apucat și de afaceri. Și nu singură ci ajutată de fostul său iubit bogat, Michael, cu care a avut o relație de câteva luni și au rămas prieteni buni.

Cei doi fac acum afaceri și evenimente împreună și le merge de minune. 

A rămas în relații bune cu fostul iubit

Xonia a petrecut jumătate de an în America și Australia și acum s-a întors din nou în România, pusă pe treabă. Xonia a avut o apariție exotică aseară, la petrecerea Elle de la Clubul Diplomaților, îmbrăcând o ținută a unui designer român, un concep semnat Diana Caramaci.

Am fost plecată în America și Australia, 6 luni de zile nu am fost în țară, acum m-am întors.Curiozitățile sunt destul de mari... În America am lucrat la muzică nouă, am scris și am compus pentru alți artiști, am făcut și o piesă împreună cu un artist armenian, Suro, piesa se numește Halele, și tocmai ce am lansat-o. Este o piesă de pe albumul lui. Am făcut niște evenimente pentru niște branduri de lux, au ieșit foarte bine. Noi am găzduit și organizat evenimentul, am vrut să încerc altceva, să văd dacă îmi place”, a povestit Xonia.

Întrebată cât de bine a colaborat cu fostul său iubit, artista a avut numai cuvinte de laudă pentru acesta.

Nu e vorba despre bani,  prioritatea a fost să văd dacă îmi place și această direcție. Am fost curioasă, fostul meu iubit Michael, mi-a propus să facem acest lucru împreună și am fost ambițioasă să văd dacă pot face și asta. Suntem buni prieteni în continuare și am făcut și partea asta profesională. Momentan suntem foarte bine așa cum suntem!”, a mai adăugat frumoasa blondă.

Se lansează în afaceri și în România

Și pentru că s-a descurcat cum trebuie în America în ceea ce privește business-ul, artista se gândește serios să se dezvolte pe această zonă și în România așa că pregătește multe surprize în acest sens, ca femeie de afaceri.

Fac muzică pe mai departe și am două idei de afaceri pe care vreau să le dezvolt, în zona de luxury și de beauty. Mi-am găsit echilibrul și în zona asta cu sănătatea, mi-a fost destul de greu în ultimii ani. Sunt bine!”, a mărturisit Xonia pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
image
actualitate.net
image
actualitate.net