Xonia a vândut tot ca să se mute cu iubitul! După despărțire, stă în chirie!

După despărțirea de iubitul milionar, Xonia s-a ales cu o inimă frântă, dar și fără bunuri în posesia sa. Artista a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu, că și-a vândut și casa și mașina, pentru a se muta cu partenerul ei în străinătate, însă iată că nu a prevăzut separarea care a urmat!

stanga
dreapta
Xonia 19 jpg
xonia iubit taiwan jpg
xonia iubit png
4 xonia jpg jpeg
xonia bravo ai stil jpeg

Xonia avea planuri mari cu iubitul de origine taiwaneză, Michael, fiind pregătită să se mute definitiv în Statele Unite, alături de el. Pentru a-și pune în practică visul, artista a decis să își vândă proprietățile pe care le deținea în România, dar și autoturismul, fără să prevadă despărțirea.

Xonia a vândut tot pentru a se muta în SUA cu fostul iubit

În prezent, artista locuiește cu chirie, după ce își împachetase deja tot apartamentul și era gata să înceapă o nouă viață peste ocean.

Citește și: Xonia, totul despre despărțirea de iubitul milionar!: „Nu iert abuzul fizic!”

Nu mai am mașină, pentru că îmi făcusem planul să plec din România, așa că am vândut tot ce am avut aici. Am vândut și casa. Momentan așteptăm să vedem ce se întâmplă. Momentan sunt aici. Urma să mă mut în America și e posibil acum să plec în Australia, înapoi la familie. Ne-am despărțit de ceva timp și am rămas buni prieteni.”, a declarat Xonia pentru revista Viva.

Cântăreața a explicat însă că nu își regretă decizia, având în vedere că poate oricând să își achiziționeze altă locuință și alt autoturism. Cu toate acestea, momentan a ales varianta chiriei în țara noastră, deoarece există și posibilitatea să se întoarcă la familia ei, care locuiește în Australia, explicând că le duce dorul părinților.

Citește și: Xonia, adevărul despre ce a pățit la Survivor: "Am fost foarte umflată"

Xonia se gândește să se mute înapoi la părinții ei, în Australia

Nu regret că am vândut, pentru că pot să cumpăr oricând din nou. Adică nu mai țin la anumite lucruri cum țineam odată. Mă bucur tare mult că sunt așa, pentru că nu mă mai atașez de un lucru. Oricând pot să schimb o mașină, să iau un apartament, o casă. (..) Aș vrea să fiu puțin mai aproape de părinții mei, pentru că nu am fost atâția ani..”, a mai adăugat Xonia.

Cât despre despărțirea de iubit, aceasta a apărut brusc, fără prea multe detalii, cu puțin timp înainte ca Xonia să accepte participarea la emisiunea „Survivor”, de la Pro TV. După doi ani de relație, partenerii au decis să pornească pe căi separate. Cu toate acestea, au rămas în relații bune, a mai explicat artista. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
FotoJet jpg
5 poza mare JPG
dani otil gabriela prisacariu
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png