Xonia a vândut tot ca să se mute cu iubitul! După despărțire, stă în chirie!

Ultima actualizare:

După despărțirea de iubitul milionar, Xonia s-a ales cu o inimă frântă, dar și fără bunuri în posesia sa. Artista a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu, că și-a vândut și casa și mașina, pentru a se muta cu partenerul ei în străinătate, însă iată că nu a prevăzut separarea care a urmat!

Xonia avea planuri mari cu iubitul de origine taiwaneză, Michael, fiind pregătită să se mute definitiv în Statele Unite, alături de el. Pentru a-și pune în practică visul, artista a decis să își vândă proprietățile pe care le deținea în România, dar și autoturismul, fără să prevadă despărțirea.

Xonia a vândut tot pentru a se muta în SUA cu fostul iubit

În prezent, artista locuiește cu chirie, după ce își împachetase deja tot apartamentul și era gata să înceapă o nouă viață peste ocean.

Citește și: Xonia, totul despre despărțirea de iubitul milionar!: „Nu iert abuzul fizic!”

Nu mai am mașină, pentru că îmi făcusem planul să plec din România, așa că am vândut tot ce am avut aici. Am vândut și casa. Momentan așteptăm să vedem ce se întâmplă. Momentan sunt aici. Urma să mă mut în America și e posibil acum să plec în Australia, înapoi la familie. Ne-am despărțit de ceva timp și am rămas buni prieteni.”, a declarat Xonia pentru revista Viva.

Cântăreața a explicat însă că nu își regretă decizia, având în vedere că poate oricând să își achiziționeze altă locuință și alt autoturism. Cu toate acestea, momentan a ales varianta chiriei în țara noastră, deoarece există și posibilitatea să se întoarcă la familia ei, care locuiește în Australia, explicând că le duce dorul părinților.

Citește și: Xonia, adevărul despre ce a pățit la Survivor: "Am fost foarte umflată"

Xonia se gândește să se mute înapoi la părinții ei, în Australia

Nu regret că am vândut, pentru că pot să cumpăr oricând din nou. Adică nu mai țin la anumite lucruri cum țineam odată. Mă bucur tare mult că sunt așa, pentru că nu mă mai atașez de un lucru. Oricând pot să schimb o mașină, să iau un apartament, o casă. (..) Aș vrea să fiu puțin mai aproape de părinții mei, pentru că nu am fost atâția ani..”, a mai adăugat Xonia.

Cât despre despărțirea de iubit, aceasta a apărut brusc, fără prea multe detalii, cu puțin timp înainte ca Xonia să accepte participarea la emisiunea „Survivor”, de la Pro TV. După doi ani de relație, partenerii au decis să pornească pe căi separate. Cu toate acestea, au rămas în relații bune, a mai explicat artista. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net