Planuri după ”America Express”. Vloggerița Bie o ia de la zero cu un job nou

Ultima actualizare:

Toată lumea a fost cu ochii pe „America Express”, a cărei finală s-a desfășurat duminică seară, și mulți s-au întrebat ce fac concurenții care au ieșit rând pe rând din competiție.  Bianca Adam este una dintre vedetele căreia celebrul reality show i-a adus și mai multă vizibilitate. Bie sau Tequilla, cum o știu cei din online, a povestit recent ce planuri are pentru următoarea perioadă.

Bie a avut o probă în cimitir la America Express/ foto Antena 1
Bie a avut o probă în cimitir la America Express/ foto Antena 1

Bie Adam, concurenta care a participat la "America Express: Drumul Aurului" alături de mama sa, Mihaela, a povestit de multe ori cât de greu i-a fost în acest reality show.

„De câte ori făceam autostopul, oamenii ne avertizau cât de periculoasă e zona, ne sfătuiau să avem grijă în ce mașini ne urcăm și unde dormim și ne povesteau incidente din familiile lor. La un moment dat, am mers cu o mașină care avea o sabie mare în spate! În Mexic am ajuns, de exemplu, în Romita, una dintre localitățile cele mai riscante din zona respectivă, pe care am traversat-o la pas, cap-coadă, pentru că nu puteam nici să încercăm să facem autostopul, după ceea ce am văzut acolo...", a declarat Bie.

Mamei i-a fost mai puțin frică decât mie, eu sunt mai panicată. Mă trezeam noaptea și întrebam: 'Ce se-aude?'. Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă, cu mâna pe el", a povestit ea.

Bie și mama ei la America Express/ Foto Antena 1
Bie și mama ei la America Express/ Foto Antena 1

Ce planuri are după America Express

Zilele trecute Bianca Adam a dezvăluit și ce planuri are pentru următoarea perioadă. Ea fost invitată la "Bună Dimineața, București", matinalul postului București FM și a povestit ce vrea să facă.

"Vreau să dau drumul și la un podcast, se va numi "Free Therapy" și este un podcast în care voi avea invitați doar din zona terapeutică, holistică, ezoterică, etc. M-am urmărit pe mine și evoluția mea și am ales să merg și către o facultate de psihologie acum. Le fac pe toate în prezent și consider că asta o să-și pună amprenta pe creațiile mele. E un secret în spate, există o singură regulă, nu încerca să faci nimic forțat, să nu te trezești în cap cu cuvântul "trebuie". Dacă ai anula de la rădăcină cuvântul "trebuie", ai vedea câte lucruri minunate se pot crea. Toate lucrurile care vin natural și autentic au succes", a spus Bie pentru sursa respectivă.

Bianca Adam cu Alex Minculescu și Andreea Bratu la București Fm/ foto arhiva personala
Bianca Adam cu Alex Minculescu și Andreea Bratu la București Fm/ foto arhiva personala

Și tot ea a mai povestit că mama ei nu a vrut în reality-show, chiar dacă la probe a fost foarte determinată, încrâncenată, dornică de victorie.

"Mama nu a vrut niciodată în America Express. Trebuie să declar că am vorbit și la terapie de lucrul ăsta pentru că nu m-am simțit ok, am șantajat-o emoțional. Am trimis-o pe bunica acasă la mama, pe mătușa, l-am sunat pe tata, toată lumea încerca să o convingă. Până când am zis "Mama, e un pas important pentru cariera mea!". M-am simțit oribil, dar după toată aventura asta, la final, mama mi-a mulțumit pentru că a trăit experiențe unice", a mai spus ea.

Irina Fodor cu Bianca și Miki la America Express/ foto Antena 1
Irina Fodor cu Bianca și Miki la America Express/ foto Antena 1

Bianca a avut competiția ei pe Youtube

Bianca Adam este creator de conținut pe youtube și a realizat o serie de videouri în care ea și câteva vedete pleacă în căutarea unor obiecte pe care trebuie să le facă rost într-o singură oră. Iată despre ce e vorba în competiția "Găsește obiectul"!

VANATOAREA DE OBIECTE #11 cu DORIAN POPA - YouTube

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net