Prezentatoarea Andreea Seba își dezvăluie secretele! Ce spune despre viața „pe sticlă”: „Televiziunea este o pasiune”

Este una dintre cele mai noi ştiriste din televiziune. V-o prezentăm pe Andreea Seba.

Ne salută aproape seară de seară de la pupitrul ştirilor TVR Cultural. Îi place enorm ce face acum şi se bucură la maximum, deşi provocările noi de la job şi faptul că este şi proaspătă mămică abia îi mai lasă timp şi pentru ea.

Andreea Seba  prezintă jurnalul  de ştiri, de  la ora 21.00,  la TVR Cultural. Foto: Zoltan Lorencz
Andreea Seba prezintă jurnalul de ştiri, de la ora 21.00, la TVR Cultural. Foto: Zoltan Lorencz

Cum ai fost cooptată să prezinţi acest jurnal?

Anul trecut, mi s-a propus să fac parte din echipa jurnalului, compusă în mare din colegii mei de la TVR 2. Am dat apoi câteva probe şi aşa am început noul format, în care eu şi alţi doi colegi cu mai multă experienţă prezentăm alternativ. Ştiam că va fi o provocare, având în vedere că este o emisiune live de aproape 50 de minute neîntrerupte de publicitate, în care la fiecare ediţie avem în platou şi doi-trei invitaţi. Dar îmi plac provocările, mai ales că eu asta mi-am dorit dintotdeauna, să prezint un jurnal de ştiri.

Ce îţi place cel mai mult la actualul job?

Pentru mine, televiziunea este o pasiune, aşa că îmi place foarte mult tot ceea ce fac, iar cel mai mult îmi place când am scurte interviuri cu invitaţii din platou, pentru care trebuie să mă şi documentez înainte. Fiecare interviu este inedit, diferit, de la fiecare persoană învăţ şi aflu lucruri noi şi este o plăcere să discuţi cu personalităţi din domeniul cultural. Astfel nu intervine monotonia şi nu te plictiseşti nici o clipă, plus că te simţi jurnalist, nu doar simplu cititor de prompter, ce ar presupune un jurnal simplu de ştiri. 

Care este rutina ta în zilele în care prezinţi jurnalul acesta? 

Jurnalul începe la ora 21.00 şi se încheie la ora 21.50. Asta presupune ca eu să lucrez mai mult în a doua parte a zilei. Dimineaţa îmi organizez treburile casnice, iar după prânz plec la serviciu, unde încep documentarea pentru invitaţii ediţiei respective, îmi citesc şi îmi editez textele, merg la machiaj, apoi fug în studio cu minute bune înainte de jurnal, pentru a face câteva fotografii cu invitaţii care au sosit şi câteva probe de sunet şi de lumini. După jurnal plec acasă, unde mă aşteaptă băieţelul meu, care nu adoarme până nu ajung la el. 

image

«Atunci când vreau să mă relaxez, îmi place să citesc»

Care sunt pasiunile care te definesc în acest moment şi cum le dedici timp?

Am o perioadă încărcată şi profesional, dar şi personal. Asta înseamnă că nu am foarte mult timp pentru mine. Însă, când vreau să mă relaxez, îmi place să citesc, mai nou aleg cărţi de dezvoltare personală, parenting sau psihologie. Îmi place să călătoresc, încercăm cât putem să călătorim alături de băieţelul nostru de 1 an şi 3 luni, dar sunt în general deplasări mai scurte. Cel puţin deocamdată. Ador să petrec timp în natură, să fac Pilates, să gătesc uneori şi să mai vizionez câte un film.

De când nu ne-am mai auzit te-ai măritat şi ai devenit mamă. Cum te simţi după aceste schimbări?

Da, pentru mine familia este foarte importantă şi cel mai bine mă simt lângă cei dragi, iar de când a apărut şi băieţelul nostru este cea mai mare bucurie şi împlinire, aşa că mă simt foarte bine, fericită şi împlinită. Chiar dacă misiunea de părinte nu este deloc uşoară şi în multe momente oboseala îşi spune cuvântul, încerc să mă bucur cât mai mult de fiecare moment alături de copil şi de soţ. 

Lucrezi în televiziune, aşa că te întreb: ce posturi tv sau emisiuni tv urmăreşti mai mult în această perioadă?

Mă uit la jurnalul cultural atunci când este prezentat de ceilalţi doi colegi ai mei, Magdalena şi Bogdan, pentru că am ce învăţa de la ei, mai urmăresc jurnalele de ştiri, emisiunea “Mic dejun cu un campion”, emisiuni de gătit sau design interior uneori, însă nu deschid foarte des televizorul când este cel mic în preajmă, pentru că vreau deocamdată să îl ţin cât pot de mult departe de ecrane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net