Primul mesaj al lui Florin Piersic, după ce a ieșit de la ATI: „Din cauza cascadoriilor și nebuniilor”

Actorul Florin Piersic a transmis primul său mesaj după ce a ieșit de la Terapie Intensivă. Mihaela Bîrzilă, realizator Antena 3 CNN, a discutat cu marele actor, care se află acum în perioada de recuperare.

Florin Piersic este în continuare internat în spital / foto: arhiva personala
Florin Piersic este în continuare internat în spital / foto: arhiva personala

Florin Piersic a explicat că problemele sale la genunchi se datorează cascadoriilor din tinerețe. În mesajul său, actorul a spus:

„Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, aștept să văd cum o să merg. Și eu abia aștept să vin la tine să vorbim și să povestim. Sunt într-un fel de recuperare. Am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut. Acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul, cât de cât. Deși la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, mie mi-ar plăcea să mă întâlnesc cu voi."

Mihaela Bîrzilă i-a spus lui Florin Piersic că Adrian Daminescu îl așteaptă cu nerăbdare în grădina sa. În replică, Florin Piersic a transmis: „Spune-i că îl îmbrățișez și că răspund cu tot dragul și prietenia mea celor care au gânduri frumoase pentru mine. Iar pe tine abia aștept să te întâlnesc la o emisiune unde să povestim. Să îmi revin și atunci o să fie bine. Cu tine țin legătura tot timpul. Tuturor celor de acolo de la post, transmite-le salutări de la mine și toată dragostea mea!”

Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, se află într-o stare de sănătate cu o evoluție lent favorabilă, conform comunicatului emis de medicii de la Spitalul de Ortopedie „Foișor”. Acesta a început deja procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală.

Comunicatul emis pe 15 mai 2024 a oferit informații despre progresul lui Florin Piersic în ceea ce privește starea sa de sănătate. Potrivit doctorilor, evoluția este favorabilă, iar actorul a început deja să urmeze procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală.

Aceste informații oferă o imagine optimistă asupra stării de sănătate a lui Florin Piersic și indică faptul că acesta se află pe drumul spre recuperare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net