Probleme grave pentru manelistul Sorinel Copilul de Aur. Artistul a fost prins drogat la volan

Probleme grave pentru manelistul Sorinel Copilul de Aur. Artistul a fost prins drogat la volan! Iată decizia judecătorilor!

sorinel copilul de aur foto fb sorinel copilul de aur jpg

Sorinel Copilul de Aur s-a ales cu dosar penal

Sorinel Copilul de Aur se regăsește prin cei mai apreciați maneliști de la noi din țară. Toate îi mergeau bine, are o familie frumoasă alături de soția sa care i-a dăruit două fetițe, iar cariera îi merge strună. Totuși, în ultima perioadă artistul are parte de mult ghinion. După ce luna trecut Sorinel a fost bătut la un eveniment la care a fost invitat să cânte, ei bine, acum s-a ales cu dosar penal pentru că s-a urcat la volan sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cert este că artistul a fost prins atunci având asupra sa droguri de mare risc. Pentru faptele sale autoritățile au decis să îl trimită în judecată și să fie cercetat în libertate, manelistul nu s-a lăsat mai prejos și a decis să conteste măsura. Fără succes însă, ăntrucât procurorii i-au respins cererea.

Masini de politie jpg

Solutia pe scurt: În temeiul art. 345 al. 1 şi al. 2 C. Pr. Pen., respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepțiile formulate de către inculpatul Alecu Cristian Sorin. În temeiul art. 346 al. 2 C. Pr. Pen., constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr. **** din data de 05.01.2023 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infacţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, prin care s-a dispus trimiterea în judecată, a inculpatului ALECU CRISTIAN SORIN, cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe prev. de disp. art. 336 al. 2 C. Pen. şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc pentru consum propriu, prev. de art. 4 al. 1 şi 2 din Legea nr. 143/2000, ambele cu aplicarea art. 38 al. 1 C. Pen. Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul nr. **** din data de 05.01.2023 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infacţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova. Dispune începerea judecății în cauza privind pe inculpatul Alecu Cristian Sorin.", se arată în hotărârea judecătorească. 

Totuși, Sorinel Copilul de Aur a încercat din nou, doar că de data asta a formulat contestație împotriva încheierii judecătorului de cameră preliminară. Cererea i-a fost respinsă pe motiv că este nefondată, iar acum este nevoit să plătească toate cheltuielile de judecată. 

Soluția pe scurt: Respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul-inculpat Alecu Cristian Sorin împotriva încheierii din 23.03.2023 pronunţată de judecătorul de Cameră Preliminară din cadrul Tribunalului Dolj în dosarul nr. ****. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă contestatorul-inculpat să plătească suma de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net