Florin Salam, prima ieșire în oraș, după ce a fost externat din spital! Cum a plecat acasă cu fetița în brațe

Celebrul cântăreț de manele Florin Salam (43 ani) este mereu o apariție, ori de câte ori apare în spațiul public. Artistul este adesea văzut, la volanul mașinilor scumpe, iar paparazzi Click! l-au surprins făcând o adevărată paradă, în zona de nord a Bucureștiului.

Se pare că, după ce a fost internat timp de o săptămână, în cadrul unui spital privat, Florin Salam abia aștepta să își revină, iar asta s-a și întâmplat. „Regele Salam” a fost în prim plan, făcând un adevărat spectacol de mașini scumpe, atunci când a ieșit, într-una din serile trecute, cu familia lui numeroasă, la un restaurant din zona Herăstrău.

Atunci când cu toții au coborât din cei doi bolizi de lux, a căror valoare depășește 300.000 de euro, au atras toate privirile. Și nu doar mașinile sunt scumpe, ci și hainele și gențile pe care femeile din familia artistului le afișează, acestea aparținând mai multor brand-uri cunoscute, pentru că artistul își permite orice din punct de vedere financiar.

După ce s-au delectat cu mai multe preparate culinare, familia lui Florin Salam a plecat către casă, moment în care manelistul a decis să o țină, în mașină, în brațe, pe fetița lui cea mică, lucru ce nu e tocmai recomandat din punct de vedere legal.

Manelistul are o soție superbă

Florin Salam este tare mândru de soția sa, Roxana Dobre, alături de care are 3 copii. Soția manelistului este foarte frumoasă și extrem de admirată oriunde apare. Partenera de viață a lui Florin Salam are 35 de ani, între cei doi soți fiind o diferență de 8 ani de zile. De ceva timp încoace, Florin Salam le tot dă emoții membrilor familiei sale, din pricina problemelor de sănătate cu care se confruntă, fiind internat repetate rânduri.

A existat o știre fake despre moartea sa, iar fanii s-au speriat

Știrea fake cu moartea  lui Florin Salam a făcut multă vâlvă, în mediul online, dar și în presă, anul trecut, iar reacția celebrului manelist nu a încetat să apară! Deși nu îi place să se expună, Florin Salam a fost nevoit, atunci, să facă câteva live-uri pe Facebook, în care și-a asigurat în primul rând familia, dar și fanii, că este bine. De pe patul de spital, Salam părea abătut și supărat, dar a transmis la acea vreme că, în două-trei zile, o să meargă acasă. Celebrul artist a ajuns la spital într-o stare nu tocmai bună, din cauza COVID-19, iar după ce a fost confirmat pozitiv, a fost trecut pe oxigen, pentru că avea probleme cu respirația.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net