Puțini știu asta! Laura Stoica și-a prevestit moartea - Ce i-a scris prietenei sale, înainte de tragedie

Recent s-au împlinit 16 ani de zile de la moartea uneia dintre cele mai iubite și mai de succes cântărețe din România – Laura Stoica. Un teribil accident de mașină din seara zilei de 9 martie 2006 nu a curmat doar viața artistei însărcinate în trei luni, ci și pe cea a logodnicului ei, Cristi Mărgescu, bateristul trupei sale. Informațiile apărute la scurt timp după moartea ei fulgerătoare ne amintesc că regretata cântăreața și-a prevestit moartea. Iată ce i-a scris prietenei sale, cu scurt timp înainte de marea tragedie.

Ce sentiment a avut Laura Stoica, înainte cu puțin timp de moartea sa / foto: arhivă presă
Ce sentiment a avut Laura Stoica, înainte cu puțin timp de moartea sa / foto: arhivă presă

Cristina, prietena regretatei Laura Stoica, dărâmată fiind de moartea ei, mărturisea faptul că artista a presimțit că ultimele clipe ale vieții sale erau deja puse sub numărătoarea inversă. Scrisoarea pe care i-a trimis-o a fost, de fapt, un ultim mesaj din partea ei.

Îți dau lacrimile! Laura Stoica, plină de speranță în fața morții

Cântăreața de muzică rock nu a făcut nimic altceva decât să spere că viața ei va deveni din ce în ce mai frumoasă. Din păcate, aflată împreună cu logodnicul ei în mașină, în timp ce se întorceau la București, în urma unui concert susținut la Urziceni, o mașină care a intrat pe contrasens le-a curmat viața. 

Fericită pentru că purta în pântec rodul iubirii lor, Laura Stoica îi transmitea un mesaj bunei sale prietene, prin care o anunța că: ,,N-am să mor săracă și urâtă, bolnavă și singură. Iar tu Cristina, tot așa!”, era ultimul gând pe care regretata artistă i l-a transmis bunei sale prietene, Cristina.

,,Cumva pot să spun că m-am resemnat cu acest gând”

Laura Stoica și logodnicul ei au murit împreună în accident / foto: arhivă presă
Laura Stoica și logodnicul ei au murit împreună în accident / foto: arhivă presă

Mărturisea doamna Elena, mama frumoasei cântărețe. După 16 ani în care nu o mai are aproape pe fiica sa, femeie vorbea în exclusivitate pentru Click!, și mărturisea că, odată cu trecerea anilor, acceptarea morții ei a devenit mai ușoară, reușind să se resemneze, însă amintirea îi este păstrată mai vie ca întotdeauna.

,,Au trecut destul de mulți ani, și cumva pot să spun că m-am resemnat cu acest gând. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple, zilele omului sunt de la El de Sus. Însă o am pe Laura în gând, amintindu-mi de perioada copilăriei ei, de momentele emoționante de la concursurile de muzică.

O am pe Laura în ochi prin prisma fotografiilor cu ea care stau în același loc de când nu mai este ea. O am în urechi prin prisma muzicii ei nelipsite din casă, vocea ei, mesajul pieselor. Nu am mai visat-o de mult timp”, ne mărturisea mama artistei, în urmă cu scurt timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net