Radu Ștefan Bănică își ia în serios rolul de frate mai mare și vine în ajutorul Violetei. Cum îi îndepărtează de ea pe „admiratorii neserioși”

Radu Ștefan Bănică își ia în serios rolul de frate mai mare și are grijă să îi alunge pe „admiratorii neserioși” ai surorii sale, Violeta. Cei doi sunt frați de tată, și au o relație specială, despre care s-a vorbit des în ultimul timp. Cum reușește tânărul să își protejeze sora de pretendenții cu intenții nu tocmai serioase, a povestit chiar el. 

Radu și Violeta / foto: social media
Radu și Violeta / foto: social media

A mai rămas puțin timp până când Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. împlinește 18 ani. Tânăra este de o frumusețe ieșită din comun, inteligentă și plină de viață, iar de admiratori nu duce lipsă. 

Radu Ștefan Bănică: „Îndepărtez băieții”

Între Radu și Violeta este o diferență de 7 ani, suficientă cât tânărul artist să își exercite rolul de frate mai mare și să o apere pe sora sa. El a precizat faptul că nu îi influențează alegerile, însă este acolo pentru a o susține și a-i oferi un sfat. 

„Este o relație normală frate-soră, ne certăm, ne și iubim, dar face parte din familie. N-am nicio problemă cu băieții din jurul Violetei. Îndepărtez băieții după ce văd că nu e ce trebuie, dar în rest nu.

Mâine poimâine face 18 ani, sunt atent, evident, dar nu sunt genul să restricționez. Păi ce facem? Trebuie să ne trăim cu toții viața”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru wowbiz.ro.

„Mi-ar plăcea să am și eu un rol ca tatăl meu în Liceenii”

Radu Ștefan Bănică este un tânăr talentat, pasionat de latura artistică. Recent, în interviul acordat presei, acesta a mărturisit că și-ar dori să primească în actorie un film asemănător cu cel al tatălui său, din „Liceenii”. 

„Mi-ar plăcea să am și eu un rol ca tatăl meu în Liceenii, nu știu dacă chiar același gen, pentru că nu se poate să reproduci un asemenea film, dar de ce nu, dacă tot sunt aici. Îmi plac rolurile de comedie, acțiune, dramă, nu am ceva preferat. Mi-ar plăcea ceva pe acțiune sau dramă, pentru că comedia este la prima mână pentru mine și aș vrea ceva mai provocator”, a mai spus tânărul actor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner catalin botezatu png
banner randi png
saljbchd jpg
nunta Monica Birladeanu si Valeriu Gheorghita Foto   Facebook jpg
image png
image png
dana budeanu jpg
adrian enache si diana jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net