Ce sfat prețios i-a dat Ștefan Bănică fiului său, Radu Ștefan: „Tata mi-a spus să...”

Într-un interviu recent pentru revista Viva!, Radu Ștefan Bănică, fiul artistului Ștefan Bănică Jr., a povestit experiențele sale din primii săi pași în muzică și actorie. La doar 22 de ani, Radu s-a afirmat deja ca actor, cântăreț și compozitor, reușind să lanseze piese apreciate și să pună bazele unei cariere promițătoare.

Radu Ștefan Bănică și Ștefan Bănică Jr.
Radu Ștefan Bănică și Ștefan Bănică Jr.

„Nu pot să spun că a fost o lansare așa cum îmi imaginam"

Gândindu-se la prima sa lansare, Radu recunoaște că a fost o experiență unică, departe de așteptările sale inițiale. „Nu pot să spun că a fost o lansare așa cum îmi imaginam. Circumstanțele au fost deosebite și au impus niște deadline-uri „exotice”, dar asta a făcut-o specială. A fost o experiență care m-a entuziasmat și m-a făcut foarte fericit. În sfârșit se întâmpla ceea ce îmi doream de mult timp”, mărturisește el.

Radu a povestit că, dincolo de cele trei minute de videoclip, se află multe ore de muncă: „Se află săptămâni de contracte, de telefoane, de brainstorming și de creație. Asta este un lucru important: să fii mândru de produsul pe care îl scoți în lume”. Această dedicare și efortul constant de a livra un produs de calitate sunt esențiale pentru el, mai ales având în vedere numele de familie.

Presiunea numelui Bănică

Discutând despre provocările care vin la pachet cu renumele familiei, Radu recunoaște că numele Bănică îi oferă un avantaj, dar și o presiune considerabilă. „Acest nume este o carte de vizită – un avantaj mare, dar care vine și cu așteptări și comparații. Cel mai mult resimt presiunea de a livra un produs bun”, explică el. Radu este conștient că, indiferent de numele său, trebuie să își păstreze standardele înalte și să nu dezamăgească așteptările.

Când a venit momentul să își declare dorința de a deveni artist, Radu a avut parte de o reacție surprinzătoare din partea tatălui său. „Inițial, mi-a spus să nu mă fac artist, să mă fac bucătar sau doctor. Dar, ulterior, mi-a spus că, dacă asta este calea pe care mi-o doresc, să mă dedic și să nu îmi bat joc de ea”. 

Pe parcursul carierei sale, Radu Ștefan Bănică a învățat că succesul nu vine fără sacrificii. Cu o experiență de câteva luni în spate, el este hotărât să continue pe acest drum și să își construiască un nume propriu în industrie, independent de moștenirea tatălui său. Fie că este vorba de muzică sau actorie, Radu își propune să fie nu doar „fiul lui Ștefan Bănică”, ci un artist complet în sine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (35) jpg
image png
banner Georgica Cornu
banner Ela Crăciun
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
banner jador png
alexia eram si mario fresh
banner Ion Laceanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net