Raluca Bădulescu nu își serbează niciodată ziua de naștere. În ce superstiții crede vedeta

Raluca Bădulescu, fosta jurată „Bravo, ai stil!”, își deschide sufletul în fața celor de acasă și vine cu o serie de noi dezvăluiri despre propria persoană. Vedeta a mărturisit că are câteva superstiții de la care nu se abate niciodată. Despre ce este vorba, descoperiți din articolul de mai jos. 

Raluca Bădulescu / foto: social media
Raluca Bădulescu / foto: social media

Vedete sau oameni de rând, mulți cunosc și cred în anumite superstiții pe baza cărora, deseori, își ghidează viața. Raluca Bădulescu se numără printre persoanele publice din showbiz-ul românesc care cred în superstiții. Vedeta nu-și fac ziua de naștere, nu poartă portofel și nici ceas. 

„Nu am niciodată portofel”

Raluca Bădulescu a ieșit în atenția presei în urmă cu câteva luni, când anunța faptul că s-a reorientat în carieră și și-a deschis un cont pe rețelele destinate adulților. Acum șochează din nou cu o serie de declarații referitoare la superstițiile pe care le are. 

„Nu-mi fac ziua niciodată. Nu mi-am făcut ziua nici când aveam 18 ani, niciodată. Pur și simplu. Și mai stau și singură, răspund la mesaje, mă bucur de toți prietenii care-mi scriu, și de cei care-mi scriu, și de cei care nu-mi scriu, pentru că nu țin neapărat nici să-mi zici „La mulți ani!”.

Nu am niciodată portofel, că dacă am portofel, n-o să mai am bani. Totul e azvârlit în geantă. Și nu port niciodată ceas. Am și damblaua asta cu ceasul, că am purtat doar... nu știu dacă au fost niște coincidențe sau am luat-o eu randeaua, dar de fiecare dată când am purtat ceas s-a întâmplat o situație... nu știu, a murit cineva, odată s-a întâmplat o chestie cu cățelul, de fiecare dată s-a întâmplat ceva. Și am concluzionat că eu nu mai port ceas niciodată.”, a spus Raluca Bădulescu, potrivit cancan.ro

„O să mai fie și primul film în care am jucat în calitate de actriță.”

După ce a plecat de la show-ul de modă, Raluca Bădulescu a început să își diversifice activitatea profesională. Vedeta a fost aleasă pentru a face parte din filmul „Mentorii”, în care joacă mai multe nume cunoscute din showbiz: Mira, Cătălin Bordea, Dorian Popa, Cătălin Oprișan, Emil Rengle și mulți alții.

„O să mai fie și primul film în care am jucat în calitate de actriță. Se numește «Mentorii» și joc alături de Dorian Popa, Bordea, Loredana Groza, Lolrelai, Silviu Mircescu, Bucălae, multe, multe alte nume mari. Va fi o comedie splendidă! Rar am văzut scenariu mai mișto! Eu joc rolul matroanei. Ce bine s-a potrivit rolul! Le-am și zic că, dacă mă sunau să fiu mătușa lui Bordea, nu veneam! Au construit un decor… Aș fi vrut să fie casa mea! Filmul este bombă! Credeți-mă! Va intra”, adaugă Raluca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sali levent & iubitaB jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (17) jpg
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
banner gabriella nastas si Kamara png
image png
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net