Raluca Moianu, răscolită de amintiri. Ce a sensibilizat-o pe fosta prezentatoare de la „Iartă-mă”

#Exclusiv Click!

Reîntâlnire importantă a fost weekend-ul care a trecut pentru unii dintre cei mai apreciați moderatori de televiziune din România, de la TVR. Andreea Marin, Raluca Moianu (53 de ani) și nu doar s-au întâlnit, la o masă rotundă, unde au depănat amintiri și s-au îndulcit din tortul delicios comandat special pentru acest eveniment.

„Da, ne-am întâlnit în acest weekend, la o masă, cei care au lucrat cu Valeriu Lazarov. Am sărbătorit 25 de ani de activitate, de atunci. Reîntâlnirea a fost una foarte emoționantă. Au venit cei care au lucrat cu Valeriu Lazarov: Andreea Marin, Alina Sorescu, cea care a fost coprezentatoare la emisiunea „Ploaia de Stele”, fetele de la <Surprize, Surprize> care sunt la fel de frumoase. Au lipsit însă, Cosmin Cernat, care este plecat cu un proiect în Republica Dominicană, dar și Mircea Radu care am înțeles că era plecat într-o deplasare cu emisiunea la care filmează în prezent”, a spus Raluca Moianu, pentru Click!

Reîntâlnire emoționantă

Raluca Moianu ne-a mai mărturisit că s-a bucurat foarte mult de acest eveniment, dar și de foștii colegi cu care a lucrat în Televiziunea Română:

„A fost o plăcere să ne revedem. Noi chiar am lucrat mult timp împreună, am avut toți emisiuni longevive. Am avut ce povești, mai ales că anii ne-au trecut frumos, avem și copii mari. Ultima dată ne-am văzut acum cinci ani dar, acum la reîntâlnire ne-am propus să ne vedem mai des. A fost o reîntâlnire foarte frumoasă și emoționantă”.

Click! spune

Raluca Moianu s-a născut la 24 iulie 1969, în Bucureşti, dar a copilărit în Bogota (Columbia), unde tatăl ei a lucrat ca diplomat, ambasador. S-a întors în Capitală pentru a urma liceul, apoi a absolvit Facultatea de Chimie, fără să bănuiască faptul că pașii o vor purta în carieră pe un cu totul alt drum.

A urmat niște cursuri la BBC, apoi s-a angajat în presă, în 1994, la postul de televiziune Soti, unde a prezentat o emisiune latino, „În arşiţa muzicii”. S-a angajat imediat şi la Radio Contact, unde a primit premiul „Microfonul de Aur” (1997) şi a fost numită în scurt timp Cea mai bună voce.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net