Cum reușește Raluca Moianu sa își mențină tenul fresh în sezonul rece. La ce trucuri apelează

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Moianu (54 de ani), prezentatoarea emisiunii „Iartă-mă”, din perioada anului 2000, ne-a vorbit în exclusivitate despre cum își îngrijește ea tenul în timpul sezonului rece. În general, pielea feței suferă foarte mult din cauza temperaturilor scăzute, prin urmare tenul ajunge să fie uscat sau deshidratat.

Raluca Moianu are un ten impecabil. Sursă: Facebook
Raluca Moianu are un ten impecabil. Sursă: Facebook

Mereu cu zâmbetul la purtător, dar și cu un ten luminos, Raluca Moianu reușește să strălucească în fața camerei de filmat. Însă, pentru acest lucru, se pare că vedeta nu face foarte mari eforturi.

„Dimineața, de exemplu, mă dau cu o cremă SPF și cu un ser cu colagen, iar seara după ce mă demachiez folosesc un ser cu retinol sau cremă de noapte cu vitamina C. Cele două creme le alternez. Dacă mai omit uneori să mă dau cu cremă de uitat, nu uit niciodată să mă demachiez, să îmi curăț tenul de peste zi”, a spus Raluca Moianu, pentru Click!

Raluca Moianu, trucuri de înfrumusețare

De asemenea, Raluca Moianu ne-a mai dezvăluit că nu este adepta tratamentelor faciale periodice, deoarece de multe ori alege să își pună acasă o mască care să o ajute să aibă un ten ferm și de invidiat.

„Tratamente faciale nu îmi fac foarte des, dar folosesc acasă măști de hidratare, dar și alea destul de rar”, a mai spus Raluca Moianu, pentru Click!

A debutat în radio şi televiziune în 1994

Raluca Moianu s-a născut la 24 iulie 1969, în Bucureşti, dar a copilărit în Bogota (Columbia), unde tatăl ei a lucrat ca diplomat, ambasador. S-a întors în Capitală pentru a urma liceul, apoi a absolvit Facultatea de Chimie, fără să bănuiască faptul că pașii o vor purta în carieră pe un cu totul alt drum...

„Am fost din 1994 până în 2003 la Radio Contact, din 2005 am revenit la radio, la Magic FM, şi din 2009 lucrez la Gold FM. Am lucrat în radio dintotdeauna și n-am făcut pauză decât atunci când am fost gravidă”, a povestit Raluca, pentru revista OK! În ceea ce priveşte televiziunea, a cunoscut celebritatea la TVR 1, unde s-a angajat la redacţia pentru copii iniţial, în 1996.

Apoi a prezentat emisiunea „Iartă-mă” produsă de Valeriu Lazarov, din 2000 până în 2007, apoi pentru scurt timp la postul Romantica. În 2011 s-a mutat la Kanal D, unde a prezentat tot o emisiune de tip reality, „Găseşte-mi o familie”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net