Fiica Ralucăi Moianu s-a angajat! Unde lucrează tânăra? „Ce își dorește ea este multă bătaie de cap”

#Exclusiv Click!

Raluca Moianu (54 de ani) are cu ce se mândri! Prezentatoarea celebrei emisiuni “Iartă-mă”, de la TVR 1, difuzată la începutul anilor 2 000, are o fiică ambițioasă care este studentă la Facultatea de Drept și mai nou și angajată cu acte în regulă la un birou notarial.

Vara aceasta a fost cu mari emoții pentru Raluca Moianu! Fiica sa, Mara Ilinca, a susținut examenul de maturitate cu brio. Vedeta este tare mândră de puștoaică, având în vedere că o crește singură după moartea soțului, medicul stomatolog și comentator sportiv de snooker Marius Ancuța, care a murit în 2018.

Contactată de Click!, Raluca Moianu ne-a mărturisit cât de mândră este ca și mamă de unicul său copil.

“Mara este acum studentă la Universitatea București, la Facultatea de Drept a dat. Așa a vrut ea așa am făcut. S-a integrat rapid, foarte repede. Are niște colegi de an foarte buni cu care se înțelege bine. Plus că pe lângă facultate mai și lucrează, cu jumătate de normă, la un notariat ca notar din luna august, din vara aceasta. Trebuie să prindă experiență ca după ce termină facultatea să poată să își găsească ușor de lucru.

Are timp de toate...și de facultate și de muncă și de viață personală pentru că este o fată foarte bine organizată. Îmi organizează până și programul meu, nu ai treabă cu ea. Chiar este foarte organizată”, a declarat Raluca Moianu pentru Click!

Fiica Ralucăi Moianu nu vrea pe sticlă

Tânăra nu și-a dorit să urmeze cariera mamei sale…și anume cea de jurnalistă.

„Mara își dorește să ajungă magistrat, dar eu vreau să ajungă notar mai degrabă, pentru a avea o viață mai liniștită. Ce își dorește ea este multă bătaie de cap, procese peste procese și tot așa”, ne spunea recent Raluca Moianu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net