Raluca Moianu rupe tăcerea despre ginerele ei, avocatul vedetelor: „Se vede că o iubește pe Mara mea”. Coincidența surprinzătoare cu soțul decedat: „Nu e o întâmplare!”

#Exclusiv Click!

Raluca Moianu (55 de ani), fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” (TVR), ne-a vorbit cu emoție despre recenta cununie a fiicei Mara, la numai 19 ani, dar și despre imensa veste că va fi bunică. Îl admiră sincer pe ginerele ei, avocatul vedetelor, Virgil Boglea (33 de ani), cu atât mai mult cu cât și acesta este un mare pasionat de snooker, sport pe care regretatul soț, Marius Ancuța, îl comenta la Eurosport.

Raluca Moianu, despre fiica ei: „Mult mai matură decât alți tineri”

Raluca Moianu ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre deciziile fiicei ei, cam pe grabă, după părerea unora, de a munci, încă de la 18 ani, deși este studentă, dar și de a se căsători la numai 19 ani:

„Mara împlineşte 20 de ani, în ianuarie, e studentă în anul II la Facultatea de Drept şi de un an deja munceşte. Aşa cum a hotărât, la 18 ani, că vrea să se angajeze, în timpul studiilor, aşa a decis acum că şi-a găsit alesul și că vrea să se mărite. E hotărâtă, responsabilă şi, cu siguranţă, mult mai matură decât alţi tineri de aceeaşi vârstă”.

„Voi fi bunica unui băiețel”

Vestea că va deveni bunică a primit-o cu o imensă bucurie. De-abia așteaptă să-și răsfețe nepoțelul:

„Voi fi bunica unui băieţel. De-abia aştept să mă joc cu el, să-l dau în leagăn, să îi iau jucării, să-l plimb prin parc. Sunt foarte entuziasmată, fiindcă sunt o bunică tânără şi o să îi pot ajuta. Mă gândesc că o să mă pot bucura pe deplin de copiii lor, câţi vor dori ei să aibă, adică o să îi răsfăţ la maximum!”.

Ce părere are despre ginerele ei, avocatul vedetelor?

Fosta vedetă de televiziune ne-a povestit despre ginerele ei, Virgil Boglea, pe care l-a îndrăgit încă de la început:

„Virgil este avocat, e în Baroul București din 2014. Mara e angajată la un notariat, ei doi nu lucrează împreună. Aşa s-au cunoscut, au vorbit la început despre carieră, dar, ca-n filmele romantice, s-au plăcut atât de tare că nu s-au mai despărţit şi, după câteva luni, au hotărât să se căsătorească.

Îmi place că e manierat, mereu elegant, atent, dar cel mai mult îmi place că se vede că o iubeşte pe Mara mea”.

„Tatal Marei cu siguranță s-ar fi bucurat să o însoțească, în această zi emoționantă”

Dar, Raluca Moianu ne-a făcut și o dezvăluire interesantă despre partenerul de viață al fiicei. Ca o coincidență surprinzătoare, de dincolo de lumi, am aflat că Virgil este un mare pasionat de snooker, sport similar cu biliardul, pe care regretatul ei soț, Marius Ancuța, îl comenta la Eurosport:

„Tatal Marei cu siguranță s-ar fi bucurat să o însoțească, în această zi emoționantă, a cununie, era prințesa lui...Poate că a zâmbit, de acolo, de sus... Crezi că e o întâmplare că Virgil e pasionat tot de snooker?

Că la prima lor întâlnire i-a spus că era admirator al comentariilor lui Mario, de la Eurosport? Cred că aşa a vrut Dumnezeu, ca ei doi să se întâlneascā şi să se îndrăgostească”, ni s-a mai confesat Raluca Moianu, exclusiv pentru Click!

Marius Ancuța a încetat din viață pe 19 iulie 2018, la vârsta de 50 de ani, după o luptă nedreaptă cu o boală grea.

Revine Raluca Moianu pe micul ecran?

Sunt șanse să revină pe micul ecran sau se va concentra în continuare pe radio, fiind una dintre mai frumoase voci din lumea undelor? Raluca Moianu, devenită celebră cu emisiunea „Iartă-mă!” (TVR), nu ar spune „nu” unui nou proiect tv:

„Nu mă mai văd prezentând emisiuni aşa, ca pe vremuri, poate vreun proiect special sau jurat, pe la vreun concurs, dar asta nu depinde doar de mine, cine ştie”, a mai menționat Raluca Moianu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Monica Bîrlădeanu in downtown Bucharest, Romania  June 2007 jpg
lily philips instagram jpg
madonna christopher ciccnone profimedia jpg
valeriu gheorghita 11 jpeg
Banner nuntă Lora
monica birladeanu valeriu gheorghita instagram jpg
Banner Alina Pușcaș
amza pelea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net