Fiica Ralucăi Moianu s-a măritat la numai 19 ani cu avocatul vedetelor: „Să vă iubiți mereu!”. La cununie, Mara și-a etalat picioarele de reclamă, ca ale celebrei sale mame

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” (TVR), a anunțat cu emoție că unica ei fiică, Mara, studentă la Drept, s-a cununat ieri civil. Mara și soțul ei, un vestit avocat, și-au oficializat povestea de dragoste îmbrăcați la patru ace, ca de revistă, dovadă stând și fotografiile de la emoționantul eveniment.

Raluca Moianu: „Să fiţi fericiţi! Să vă iubiţi mereu!”

Raluca Moianu a fost ieri, 28 septembrie 2024, numai un zâmbet. A avut și motiv, căci unica ei fiică, în vârstă de 19 ani, s-a cununat civil:

„Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiţi fericiţi! Să vă iubiţi mereu!”, a scris, pe Facebook, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!” (TVR 2).

Pe fotografiile de la eveniment figurează și noul nume de familie al Marei, Boglea, după cel al soțului ei, vestitul avocat al vedetelor Virgil Boglea. Mara și-a etalat cu acest prilej și superbele picioare, moștenite de la mama ei, Raluca Moianu. Mirii au primit zeci de mesaje de felicitare, de suflet:

„Felicitări, casă de piatră, să fie fericiți și împliniți! Iar tu, Raluca, să te bucuri de ei, de viață, de tot ce e mai bun și mai frumos pe lume. E o veste...„wow!” sau „Nu pot să cred cum trece timpul! Parcă mai ieri era bebe! Felicitări! Casă de piatră, sănătate, fericire și numai bine!”.

„Mara își dorește să ajungă magistrat”

Raluca Moianu a dezvăluit, într-un interviu pentru Click!, ce meserie își dorește fiica ei, Mara, care a fost și Miss Boboc, în anii de liceu:

„Mara își dorește să ajungă magistrat, dar eu vreau să ajungă notar, mai degrabă, pentru a avea o viață mai liniștită. Ce își dorește ea este multă bătaie de cap, procese peste procese și tot așa”.

Soțul Ralucăi Moianu a murit în urmă cu 6 ani de cancer

Raluca a suferit enorm, după decesul soțului ei, Marius Ancuța, om de televiziune și medic stomatolog:

„Am fost, însă, foarte tristă. Anul de doliu este important, n-aş fi putut să încep o relaţie sau să mă mărit imediat. N-aş fi putut. Am prieteni foarte buni. Adică am avut norocul unor familii de prieteni extraordinari, care au fost cu mine şi lângă mine, care m-au scos din stare de fiecare dată”, menționa Raluca Moianu, pentru OK! Magazine.

Cine este, de fapt, soțul Marei?

Virgil Boglea este fostul avocat al lui Gigi Becali și actualul avocat al lui Mario Iorgulescu. El și Mara au fost surprinși, în urmă cu două zile, de paparazzii spynews, la cumpărături, în mall. Nu au zăbovit prea mult, prin magazine, au făcut rapid câteva cumpărături, după care au urcat în mașină. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alessia ilie nastase jpg
cristina siscanu si filip facebook jpg
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
image
actualitate.net
image
actualitate.net