Ce sacrificii face fiica Ralucăi Moianu să aibă și job, dar și să meargă la facultate: „E multă bătaie de cap”

#Exclusiv Click!

„Aschia nu sare departe de trunchi” este o zicală din popor care i se potrivește perfect fiicei Ralucăi Moianu (54 de ani), Mara. Tânăra este un munte de ambiție la fel ca și mama sa atunci când vine vorba de dezvoltare personală și carieră. Contactată de Click!, fosta prezentatoare de televiziune a emisiunii „Iartă-mă”, ne-a mărturisit ce eforturi face adolescenta pentru a se menține în linia întâi.

Fiica Ralucăi Moianu este studentă în anul întâi la Facultatea de Drept iar din vara anului trecut s-a angajat la un birou notarial. Pentru că are programul foarte încărcat, Mara este nevoită, în această perioadă, să învețe pentru examenele de la facultate, deoarece este în sesiune, noaptea.

„Fata mea este bine, învață de zor acum că este cu sesiunea. Este foarte bine! Unde lucrează, din vara anului trecut, este cu o fată cu care se ajută mult...își țin amândouă locul una celeilalte atunci când trebuie să meargă la cursuri la facultate. În ultima perioadă o văd seară de seară cum învață. Îi place foarte mult ceea ce face atât la serviciu cât și la facultate. Nu mi-a spus niciodată că vrea să renunțe la unul dintre cele două lucruri, nu abandonează. O văd mulțumită de ce i se întâmplă în viața ei. În țara aceasta avem și tineri care vor să muncească cu adevărat nu cum se spune că toți care vin la angajare caută doar salarii mari și atât”, a spus Raluca Moianu pentru Click!

Nu și-a dorit cariera mamei sale

Chiar dacă are o mamă celebră și i-ar fi fost mult mai ușor să pătrundă în lumea televiziunii se pare că tânăra nu este deloc atrasă de acest domeniu.

„Mara își dorește să ajungă magistrat, dar eu vreau să ajungă notar mai degrabă, pentru a avea o viață mai liniștită. Ce își dorește ea este multă bătaie de cap, procese peste procese și tot așa”, ne spunea recent Raluca Moianu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net