Raluca Tănase, de nerecunoscut după operațiile estetice: “Doamne, ce modificată ești!"

Ultima actualizare:

Raluca Tănase este de nerecunoscut din cauza numeroaselor operații estetice care au transformat-o radical. Fanii i-au reproșat că a exagerat cu intervențiile. 

image

Raluca Tănase, una dintre surorile care au făcut parte din trupa Bambi, a ieșit din lumina reflectoarelor și și-a construit o afacere, pe care o promovează adesea pe rețelele de socializare.

Una dintre postările vedetei a atras multe critici din partea fanilor din cauza înfățișării vedetei, care este radical diferită de felul în care s-a făcut cunoscută publicului din România.

În imaginea postată de fosta membră a trupei Bambi, se poate vedea faptul că Raluca Tănase este total schimbată și că a suferit mai multe intervenții estetice, în special la nivelul feței. Chipul vedetei arată radical transformat și se poate observa că a trecut prin mai multe operații și intervenții estetice la nivelul nasului, al pomeților, al bărbiei și al buzelor. 

Fanii au fost extrem de surprinși să o vadă pe fosta cântăreață într-o astfel de ipostază și nu au ezitat să îi atragă atenția că a exagerat cu modificările pe care le-a făcut la nivelul chipului.

"Doamne dar ce modificata ești la față!" i-a scris una dintre urmăritoarele de pe Instagram.

"Parca nu mai esti tu, nu exagera cu transformarile" a fost remarca altui fan. 

"Si chiar erai draguta", au spus alții. 

Raluca Tănase a început seria intervențiilor majore la nivelul feței de anul trecut

Prima dată când fanii au observat cât de schimbată este acum Raluca Tănase a fost anul trecut în august, când vedeta a postat câteva imagini din vacanță petrecută în Spania. 

La acel moment fanii au putut observa că fosta memebră a trupei Bambi a trecut printr-o transformare destul de mare în ceea ce privește înfățișarea. Însă de anul trecut până acum, Raluca Tănase a continuat seria transformărilor și a ajuns de nerecunoscut.

Raluca Tănase a fost unul dintre idolii adolescenților la începutul anilor 2000 când, alături de sora ei, făcea furori pe scenele festivaluilor de muzică din țară. Cele două au spart topurile la vremea respectivă cu piesele lor și aveau o bază de fani extrem de solidă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net