Randi, declarație surprinzătoare: ”Eu n-am iubit niciodată’’

Randi este unul dintre cei mai vânați burlaci din România. Artistul a vorbit recent, într-un interviu acordat Antena Stars, despre burlăcie, sentimente și fostele relații.

randi 0 jpeg

Randi a dezvăluit că în continuare este singur, pentru că nu a găsit persoana potrivită.

Randi nu a iubit niciodată

Cântărețul a vorbit deschis despre fostele relații și a dezvăluit că niciodată nu a iubit cu adevărat. El consideră că nu multe persoane iubesc sincer, cu toate că declară acest lucru. De asemenea, Randi este de părere că este foarte simplu să spui ”te iubesc”, chiar dacă nu simți cu adevărat acest lucru.

Eu de iubit n-am iubit niciodată, dar spun asta conștient. Dacă ajungi să te cunoști pe tine și să te înțelegi pe tine în lumea asta și să înțelegi că iubirea e un cuvânt foarte prost înțeles și e un sentiment mult mai profund decât îl percepem noi majoritatea. E vorba de foarte multe chestii, oamenii care se iubesc 2-3 ani nu se iubesc, realist vorbind foarte puțini oameni pe pământ se iubesc cu adevărat”, a spus Randi la Antena Stars.

Randi și fostele relații

Artistul a recunoscut că de-a lungul timpului a rănit persoanele de lângă el, lucru pe care îl regretă. Artistul consideră, însă, că sinceritatea ajută la dezoltarea partenerului de lângă tine și chiar dacă vorbele dor, nu ar trebui să deranjeze, dacă sunt constructive.

Cu siguranță am rănit prin vorbe și fapte ca noi toți de altfel, n-ai cum să iubești un om dacă nu vezi dezvoltarea lui”, a mai zis el la Antena Stars.

De-a lungul timpului, Randi a fost discret cu viața sa amoroasă, deoarece a vrut ca, în acele momente, iubita lui să stea departe de ochii publicului.

Când a fost cazul, m-am ferit să spun că am o iubită. Consider că publicul român este imatur și fără să își dea seama face rău. Mi s-a întâmplat să fiu întrebat dacă pot fi pe bune cu o fană și cum ar trebui să arate aceasta. Ei încă visează la idolul lor în termenii ăștia și încerci să nu le tai craca de sub picioare, cât și să protejezi persoana de lângă tine”, declara Randi la un moment dat pentru Music Channel.

Randi este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Acesta s-a lansat alături de Marius Moga, pe piața românească, sub numele de Morandi.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net