Război total! Alina Sorescu dă de pământ cu Alexandru Ciucu după ce i-a adus flori: „E de imagine, în realitate nici nu mă salută!”

#Exclusiv Click!

Alina Sorescu a rupt tăcerea, pentru Click!, după ce Alexandru Ciucu s-a prezentat cu un buchet de flori la ziua fetiței lor, Carolina. Deși toată lumea a sperat într-o împăcare, realitatea este cu totul alta între cei doi soți, aflați de doi ani în proces de divorț. Artista a făcut dezvăluiri explozive despre adevărata relație dintre ea și designerul Alexandru Ciucu, la acest moment.

Vestea că Alexandru Ciucu i-a adus un buchet superb de flori Alinei Sorescu, sâmbătă, la ziua fiicei lor, Carolina, i-a făcut pe simpatizanții cuplului să spere la o împăcare a celor doi. 

De altfel, Alina Sorescu (37 de ani) a fost cea care a anunțat în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că designerul este invitat la ziua fiicei lor, Carolina, care a împlinit 10 ani. Invitația, însă, a fost una cât se poate de normală, mai ales că însăși instanța de judecată stabilește ca părinții să fie împreună la zilele de naștere ale copiilor, custodia fiind la acest moment comună. 

Alexandru Ciucu i-a cumpărat un buchet de flori și Alinei Sorescu după ce a fost admonestat de fani!

Alexandru Ciucu a cumpărat două buchete de flori inițial, pentru cele două fete ale sale pe care le-a și oferit micuțelor vineri, când a fost, de fapt, ziua Carolinei. 

Designerul a postat buchetele pe Instagram, dar imediat au început se curgă comentariile din partea fanilor, care tot sperau la o împăcare a celebrului cuplu. 

„Un domn aduce și mamei flori, indiferent de sentimente”

„ Al mamei fetelor care este?”

„Un adevărat domn ar fi luat și pentru mama celor două fetițe”

„Trebuia unul și mamei lor”, au fost câteva din comentariile fanilor, care i-au atras atenția designerului că ar fi elegant ca și mama fetițelor să primească un buchet de flori. 

Sâmbătă, chiar înaintea petrecerii, designerul a postat pe pagina lui de socializare și un al treilea buchet, la fel de spectaculos, care îi era destinat, evident, Alinei Sorescu. 

Contactat de Click!, designerul a și recunoscut că i-a oferit buchetul Alinei în semn de prețuire”. 

Ce spune Alina Sorescu despre buchetul oferit de Alexandru Ciucu?! Nici vorbă de împăcare! „ E de imagine! În realitate nici nu mă salută!”

Pentru cei care au tras speranțe la o împăcare a cuplului după oferirea buchetului de flori, surpriza mare de abia acum vine. 

Contactată de Click!, Alina Sorescu  a rupt tăcerea în privința gestului lui Alexandru Ciucu. Artista a dezvăluit care este la acest moment adevarata relație cu soțul ei, cu care se află în divorț de doi ani de zile.

„Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută”, a declarat Alina Sorescu, în exclusivitate pentru Click!, după petrecerea de sâmbătă, organizată la aniversarea fiicei lor. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se revăd, în primăvară, la tribunal: „Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant”

În prezent, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu (47 de ani) dețin custodie comună. Instanța a decis ca fetițele să stea cu tatăl lor două weekend-uri pe lună și alte două zile în timpul săptămânii.

În primăvară, cei doi foști soți au o nouă înfățișare la tribunal, în procesul de divorț, care trenează de doi ani de zile. 

„A fost un an complicat. Profesional a fost minunat, dar personal a fost complicat. A venit 2024 și sperăm că lucrurile vor intra într-o normalitate, atât îmi doresc! 

Fetițele au talent amândouă, au ureche muzicală, au simț al ritmului. Ele vin la cursuri doar atunci când sunt la mine, pentru că tatăl lor nu este de acord, dar le place foarte mult.

E cam greu, orice activitate care nu are o continuitate e cam dificil de dus, dar recuperăm acasă.

Cânt cu ele acasă, repet cu ele acasă și atunci când se poate să vină și ele cu mine, pentru că ele au un program, marți și joi într-o săptămână sunt cu mine și cealaltă marți și joi sunt cu tatăl lor, acelea fiind și zilele de repetiții. 
Are și două weekend-uri pe lună, vacanțele la jumătate, asta până când se va termina procesul care se va relua din primăvară.

Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor.(…)

Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamnă iubirea pentru copii, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a spus artista, la Pro Tv.

Cele două fetițe, Raisa și Carolina, au petrecut de altfel Crăciunul cu tatăl lor, iar Revelionul cu mama. 

„Conform deciziei instanței, într-un an Crăciunul sunt cu un părinte, în următorul an cu celălalt părinte”, a declarat solista, în exclusivitate pentru Click!

Alina Sorescu (37 de ani) a anunțat divorțul de designerul Alexandru Ciucu (47 de ani) la începutul lui 2022, în luna ianuarie. Cei doi nu se mai înțelegeau însă de ani buni, prin urmare divorțul a fost iminent, după 12 ani de căsnicie.

Imediat după ce anunțat ruptura, solista s-a mutat împreună cu cele două fetițe într-un apartament de 300.000 de euro, situat într-un complex rezidențial. Ulterior, Alexandru Ciucu a introdus o ordonanță președințială, prin care a solicitat ca fetele să locuiască împreună cu el, la vila lui din Pipera. 

Instanța nu a fost însă, la acel moment, de acord, stabilind domiciliu fetițelor la mamă, până la finalizarea procesului de divorț. 

Anul trecut, în august, domiciliul celor două fetițe revenea mamei, după ce solista a făcut apel la o decizie a instanței din luna martie, în care se dispunea ca domiciliul celor două copile să se schimbe în fiecare săptămână, pentru a locui la ambii părinți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net